Η EuroNovileague ξεκινά – Κέρδισε έως 2.020.000€*!

Η EuroNovileague ξεκινά σήμερα, με την πρώτη σέντρα στο Ευρωπαϊκό!

Κάθε παίκτης μπορεί να γράψει την δική του ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020, ξεκινώντας από σήμερα. Βρίσκοντας τα 20 από τα 51 ακριβή σκορ στη EuroNovileague κερδίζει έως 2.020.000€!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet εκκινεί, με αφετηρία το «Ολίμπικο» της Ρώμης και την αναμέτρηση Τουρκία-Ιταλία για την πρώτη αγωνιστική του Α’ γκρουπ.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Η Ιταλία επιστρέφει στην τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκείνο το ηχηρό χαστούκι, προκάλεσε αλλαγές στην ομάδα και έφερε στην επιφάνεια την επιθυμητή αντίδραση για το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που πέρασε άνετα από τον όμιλο.

Στο παραπάνω, προσθέστε το αήττητο σερί που τρέχει από το 2018 (22-5-0) και το γεγονός ότι τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ εντοπίζεται τον περασμένο Οκτώβριο (έκτοτε 8 σερί μηδέν παθητικό), για να κατανοήσετε την κατακόρυφη αγωνιστική άνοδο. Σε επίπεδο ρόστερ, υπάρχουν αρκετοί πρωτοεμφανιζόμενοι σε μεγάλη διοργάνωση, όμως η ποιότητα και το ταλέντο είναι εκεί.

Και η Τουρκία πέρασε περίοδο ανανέωσης τα τελευταία χρόνια. Ο Σενόλ Γκιουνές ανέλαβε το δύσκολο έργο της μετάβασης της Εθνικής ομάδας στην επόμενη μέρα το 2019 και τα έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Όχι μόνο κατάφερε να οδηγήσει το σύνολό του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά το μετέτρεψε σε ένα υψηλό εμπόδιο για οποιαδήποτε αντίπαλο.

Βέβαια, κόντρα στην επικείμενη αντίπαλό του, πέραν του βαθμού δυσκολίας που έχει το παιχνίδι από μόνο του, καλείται να διαχειριστεί και την αρνητική παράδοση. Σε σύνολο 8 αγώνων απέναντι στην Ιταλία, η Τουρκία δεν έχει κερδίσει ποτέ, μετρώντας 5 ήττες και 3 ισοπαλίες! Μάλιστα, σε πρεμιέρα Εuro συναντήθηκαν και το 2000, πάλι στις 11 Ιουνίου χάνοντας με 2-1.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά μεταξύ τους σκορ: 1-1 (2), 0-1 (2)
  • Πρώτοι σκόρερ Τουρκίας (στην αποστολή): Γιλμάζ (29), Τσαλχάνογλου (13), Ουντέρ (9), Τουφάν (9)
  • Πρώτοι σκόρερ Ιταλίας (στην αποστολή): Ιμόμπιλε (13), Μπελότι (12), Ινσίνιε (8)

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

-Ad-