Η «γιαγιά» έκρυβε την ηρωίνη στο… κοτέτσι – Απίστευτη υπόθεση

Μια σοκαριστική υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου που πέρασαν χειροπέδες σε τρία συγγενικά άτομα εκ των οποίων μια 88χρονη γυναίκα 51 και 61 ετών άνδρες οι άλλοι δυο εμπλεκόμενοι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου προέβη χθες, Σάββατο, μεσημέρι, σε αιφνίδια έρευνα στην οικία εμπλεκόμενων σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο έχοντας αξιοποιήσει πληροφορίες που συνέλεξαν το τελευταίο διάστημα.

Δυστυχώς οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν καθώς βρέθηκαν συσκευασίες ηρωίνης αρχικά πάνω στη γυναίκα (κρυμμένες στο στήθος της) αλλά και σε άλλα σημεία. Κατασχέθηκαν τα 229 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 675 ευρώ, δύο κινητά, ένα κυνηγετικό όπλο και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ειδικότερα , οι συσκευασίες με την ηρωίνη εντοπίστηκαν άλλες κρυμμένες πάνω στη γυναίκα, και άλλες σε δωμάτια των εμπλεκόμενων ακόμη και σε κοτέτσι όπου μεσα σε βάζα εντοπίστηκε η μεγαλύτερη ποσότητα (μια συσκευασία με 20,8 γρ. σε μορφή βράχου και τέσσερις ακόμη ισοβαρείς συσκευασίες συνολικά 202,8 γραμμαρίων.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή και διακίνηση) ενώ ο 61χρονος αντιμετωπίζει και κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Για την υπόθεση αναμένονται οι ανακοινώσεις των αστυνομικών αρχών.

Πηγη: dete.gr

-Ad-