Η Γκαγκάκη παραιτήθηκε – Ο Μπακογιάννης δεν την έκανε δεκτή;

: Στη διάθεση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα έχει θέσει την παραίτησή της η Κατερίνα Γκαγκάκη και συγκεκριμένα από τη θέση της προέδρου του οργανισμού “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων.

Γκακάκη – Λιάγκας: Η παρουσιάστρια και μέλος του πάνελ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, μετά τον θόρυβο που ξέσπασε για τη στάση που κράτησαν στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ, σύμφωνα με το enimerosi24, φέρεται να επικοινώνησε με τον δήμαρχο Αθηναίων, προκειμένου να του υποβάλει την παραίτηση της. Εκείνος όμως είχε διαφορετική γνώμη!

Δεν αποκλείεται – σύμφωνα με άλλες πηγές, να μην έκανε δεκτή την παραίτησή της για να μη φανεί ότι λειτουργεί υπό την πίεση των εξελίξεων και των δημοσιευμάτων που ζητούν την καρατόμηση της!

Τι προηγήθηκε…

Ο επικεφαλής της παράταξης “ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”, Παύλος Γερουλάνος, είχε ζητήσει χθες την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη μετά από τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τη διακωμώδηση ασέλγειας σε φοιτήτρια του ΑΠΘ, στην οποία μετείχε η πρόεδρος του ΔΣ της Τεχνόπολης.

“Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους.

Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία” δήλωνε ο Παύλος Γερουλάνος.

Σημειώνεται πως μετά το γεγονός διακωμώδησης, η κ. Γκαγκάκη είχε ζητήσει προσωπικά συγγνώμη μέσα από ανάρτησή της στο facebook, αλλά και με δηλώσεις της στην εκπομπή του ΣΚΑΙ την επόμενη μέρα μετά το συμβάν.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Παπαζάχος για σεισμούς στη Σαντορίνη: Δεν θα ησυχάσουμε εύκολα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω χωρίσει ποτέ με τον Τάιλερ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο εφοπλιστής Γιώργος Λιγνός
12 Φεβρουαρίου, 2025
Οικιακή βοηθός άρπαξε κοσμήματα αξίας 8.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στη Συγγρού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη στον Πειραιά αστυνομικός για βιασμό ανηλίκου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λ. Συγγρού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μεξικό: Τουλάχιστον 38 νεκροί στη σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο – Τουλάχιστον ένας νεκρός
12 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία στην Πιερία: Ανοικτό το ενδεχόμενο να θάφτηκε ζωντανός ο 58χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025