Η καλή Λέστερ «καθαρίζει» τη Φούλαμ

Μια Δευτέρα σας τις άλλες είναι η σημερινή, καθώς ναι μεν έχουμε αρκετά παιχνίδια από τα πρωτοκλασάτα πρωταθλήματα μπροστά μας, όμως είναι αρκετά παρακινδυνευμένο να προβούμε σε προβλέψεις, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Μοναδική ίσως εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι στο «Κινγκ Πάουερ» για την Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στη Λέστερ και τη Φούλαμ. Οι «αλεπούδες» κυνηγούν την 4άδα φέτος και παρόμοια ματς οφείλουν να τα κερδίζουν για το στόχο αυτό, ενώ η Φούλαμ ψάχνει διακαώς ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να δηλώσει παρούσα στη μάχη της παραμονής.

Μάθε τα πάντα για Casino

Λέστερ: Σε ένα τρομερό ματς στην Πορτογαλία την περασμένη Πέμπτη, η Λέστερ κατάφερε να φύγει με το 3-3 κόντρα στη Μπράγκα και να προκριθεί στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα, βάζοντας υποψηφιότητα για ακόμα περισσότερα μετά τον Φεβρουάριο. Ο Ρότζερς παρά το γεγονός πως ήταν κρίσιμο ματς, κατάφερε να δώσει ανάσες σε βασικούς όπως οι Βάρντι, Τίλεμανς, Μάντισον και Μόργκαν, οπότε όλοι τους υπολογίζονται για το ματς κόντρα στη Φούλαμ, το οποίο με νίκη βάζει τη Λέστερ ξανά μέσα στη διεκδίκηση της κορυφής.

Φούλαμ: Παρότι πάλεψε, έκανε φάσεις, είχε ξανά χαμένο πέναλτι (έχει 0/3 φέτος ήδη), η Φούλαμ δεν απέφυγε την ήττα από την Έβερτον στο Λονδίνο πριν μια εβδομάδα με 3-2 και τώρα πρέπει να πάρει κάτι από το ματς με τη Λέστερ για να μην βρεθεί εκ νέου κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Πάρκερ γνωρίζει πολύ καλά πως η δύναμη της ομάδας του είναι από τη μέση και μπροστά, οπότε θα κοιτάξει να χρησιμοποιήσει την ταχύτητα των ακραίων του ως πλεονέκτημα στις αντεπιθέσεις για να σκοράρει πρώτος και να βάλει εμπόδια σε έναν καλύτερο αντίπαλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκρισή της στην Ευρώπη, η Λέστερ αναμένεται να επιβάλλει το ρυθμό της απέναντι σε μια ομάδα με αρκετά αμυντικά προβλήματα. Πάμε στον άσο μαζί με το over 1.5, κάτι που μας προσφέρει στο 1.83 ο Stoiximan.

-Ad-