Το νέο video clip του «Ferto» σχολίασε η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σερρών και καθηγήτρια του Akyla, η οποία εμφανίστηκε ενθουσιασμένη και αισιόδοξη για την πορεία του μαθητή της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.
«Σημασία δεν έχει τόσο εάν άρεσε σε εμένα», είπε αρχικά η Χρυσάνθη Παλάζη, μιλώντας στην εκπομπή buongiorno του mega. «Αυτό που έχει σημασία είναι εάν το video clip άρεσε στους eurofans και σε αυτούς που ψηφίζουν στη Eurovision. Μπαίνοντας λοιπόν στα παπούτσια εκείνων, έχω να πω ότι το video clip είναι καταπληκτικό», συνέχισε.
«Το video clip, παίρνει στοιχεία από την καθημερινότητα των νέων και των εφήβων και χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα στοιχεία από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Η εναλλαγή χρωμάτων και εικόνων είναι κάτι με το οποίο τα παιδιά είναι απόλυτα εξοικειωμένα», είπε επίσης η ίδια.
«Αυτό το mix and match που έχει γίνει με τις εικόνες είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός», τόνισε.
«Οι αντιδράσεις των παιδιών είναι πολύ θετικές. Τα παιδιά ανακαλούν στο μυαλό τους εικόνες από πράγματα που τους είναι πολύ οικεία και φαίνονται ενθουσιασμένα», δήλωσε η κ. Παλάζη και συνέχισε: «Ελπίζω και στις άλλες χώρες οι αντιδράσεις των παιδιών να είναι παρόμοιες».
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που το σκέφτηκαν», είπε ενθουσιασμένη η καθηγήτρια του Akyla.
Σημειώνεται πως μετά και τη δημοσιοποίηση του video clip, ο Akylas παρουσιάζει ανοδική τάση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση της φετινής κατάταξης.















