Η κυβέρνηση θα χαλαρώσει τα μέτρα κατά του κορονοϊού την περίοδο των Χριστουγέννων

Η Πορτογαλία θα χαλαρώσει τους κανονισμούς για την αντιμετώπιση του κορονοϊού κατά την περίοδο των Χριστουγέννων προκειμένου να επιτρέψει στους πολίτες της να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά τα μέτρα θα ενισχυθούν ξανά λίγες μέρες αργότερα ώστε να μην πραγματοποιηθούν πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν θα επιβληθεί ταξιδιωτική απαγόρευση στο εσωτερικό της χώρας μεταξύ της 23ης και της 26ης Δεκεμβρίου, αλλά οι μετακινήσεις μεταξύ των πορτογαλικών περιφερειών θα απαγορευτούν ξανά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Δεν θα επιτραπούν πάρτι στους δρόμους την 31η Δεκεμβρίου, οι υπαίθριες συγκεντρώσεις θα περιοριστούν το πολύ στα έξι άτομα και όλοι θα πρέπει να βρίσκονται στο σπίτι τους μέχρι τις 2 π.μ., δήλωσε ο Αντόνιο Κόστα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συμφωνία για συνάντηση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν: «Ξεκινούν άμεσα οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις»
12 Φεβρουαρίου, 2025