Η l’artigiano για ακόμα μία φορά δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Η l’artigiano για μια ακόμα φορά βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», μέσω της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Share the Love”!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Η l’artigiano πιστή στη δέσμευσή της, έδωσε σε όλους την ευκαιρία να συνεισφέρουν στη “Share The Love” ενέργειά της μέσα από κάθε παραγγελία και διπλασίασε το ποσό που συγκεντρώθηκε με απόλυτο στόχο τη στήριξη, τη φροντίδα και τα χαμόγελα των παιδιών του οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου». Αυτή η δωρεά, με πολύτιμο «σύμμαχο» το κοινό, είναι μια συμβολική συνεισφορά στις άμεσες, καθημερινές ανάγκες των παιδιών που αποτελούν το «αύριο» της κοινωνίας μας.

Η l’artigiano, δεν σταματά στιγμή να μοιράζεται την αγάπη, καθώς η συνεισφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής της ταυτότητας. Μέσα από τις διάφορες ενέργειες “Share the Love”, επιλέγει να ανταποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη που εισπράττει καθημερινά από το κοινό, στηρίζοντας έμπρακτα το περιβάλλον, την κοινωνία και όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.