Η l’artigiano γιορτάζει τη World Vegan Day από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι την 1 η Νοεμβρίου

Η l’artigiano γιορτάζει τη World Vegan Day με ένα τριήμερο μοναδικών προσφορών και έκπτωση 25% σε όλα τα vegan προϊόντα, από το Σάββατο 30 Οκτωβρίου μέχρι τη Δευτέρα 1 η Νοεμβρίου.

Με αφορμή τον εορτασμό της World Vegan Day την 1 η Νοεμβρίου σε όλο τον κόσμο, η l’artigiano φέρνει μια ειδικά σχεδιασμένη, εορταστική vegan προσφορά. Για τρεις ολόκληρες ημέρες το κοινό μπορεί να απολαύσει όλες τις vegan προτάσεις της l’artigiano σε pizza, ζυμαρικά, burgers και πολλές ακόμα νόστιμες επιλογές με vegan προϊόντα της Garden Gourmet με εορταστική έκπτωση 25%. Το ολοκληρωμένο vegan menu της l’artigiano έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Garden Gourmet και περιλαμβάνει 8 διαφορετικές συνταγές από εκλεκτά φυτικά συστατικά, υψηλής πρωτεϊνικής αξίας! Φυσικά, όλες οι ακαταμάχητες vegan γεύσεις δεν απευθύνονται μόνο στο vegan κοινό, αλλά και σε όλους όσοι επιθυμούν να ελαττώσουν την κατανάλωση κρέατος και να ακολουθήσουν μια πιο υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Η l’artigiano κάνει πράξη το πάθος της για αυθεντικό φαγητό και στηρίζει τις διατροφικές επιλογές κάθε πληθυσμιακής ομάδας, δημιουργώντας μοναδικά menu που ανταποκρίνονται ουσιαστικά και αποτελεσματικά στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Απόλαυσε τη νέα εμπειρία l’artigiano μέσα από το ανανεωμένο site: https://www.lartigiano.gr/