Η l’artigiano κάνει δώρο το πιο περιζήτητο κινητό της αγοράς στο Instagram

Η l’artigiano πραγματοποιεί στον επίσημο Instagram λογαριασμό της (@lartigianogreece) έναν μοναδικό διαγωνισμό με δώρο το ολοκαίνουριο iPhone 13, σε συνεργασία με την Coca-Cola.

Το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού πιστό στη φιλοσοφία του να ευχαριστεί απόλυτα το κοινό, ετοιμάζει καθημερινά απολαυστικές και ποιοτικές γεύσεις και ταυτόχρονα φέρνει Social Media διαγωνισμούς με τα πιο περιζήτητα δώρα της αγοράς.

Ο διαγωνισμός της l’artigiano για το νέο iPhone 13 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σημειώνει μεγάλη απήχηση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού στις 7 Νοεμβρίου.

Όπως σε κάθε giveaway της l’artigiano, ο τυχερός νικητής εκτός από εκπληκτικά δώρα, απολαμβάνει τις λαχταριστές πίτσες l’artigiano και τα αγαπημένα Coca-Cola αναψυκτικά στις ολοκαίνουριες συσκευασίες τους. Εύκολα και γρήγορα, το κοινό μπορεί να λάβει μέρος στην κλήρωση μέσω Instagram και να διεκδικήσει το κορυφαίο νέο iPhone 13 με τις εξελιγμένες Apple δυνατότητες.

Η l’artigiano έχει ως βασική προτεραιότητα να ανταποδίδει την καθημερινή επιλογή και προτίμηση του κοινού, προσφέροντας κορυφαία προϊόντα με φρέσκα, ποιοτικά υλικά αλλά και τα πιο χρήσιμα και φανταστικά δώρα για όλους.