«Η μάνα της κόρης μου έκανε τεστ DNA, δεν…»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συνάντησε τον Απόστολο Γκλέτσο στο bar και η συζήτηση ξεκίνησε με τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς».

Τι είπε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του MEGA; Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός μίλησε για την καριέρα του και θυμήθηκε τα πρώτα βήματά του στην υποκριτική. Έκανε την αυτοκριτική του και επισήμανε τα λάθη που έκανε είτε στη συμπεριφορά είτε σε ρόλους του.

Για το προξενιό είπε: «Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο μέλλων πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Όταν το έμαθα, του λέω “εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό”! Είχε μία κόρη κούκλα! Δηλαδή αν κανόνιζε μία τυχαία συνάντηση ή ένα φαγητό, εγώ θα της την έπεφτα αλλά δεν θα την παντρευόμουν βέβαια». Για την κόρη του είπε: «Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 50ο παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας, είμαι ένας αγράμματος. Φίλη μου είναι σίγουρα, και κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της πήγε κι έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου!».

Μίλησε επίσης για τα πράγματα που έχει μετανιώσει. Έχουν υπάρξει ρόλοι που τους έχει παίξει επιφανειακά. Ήταν τόσο λάθος, όπως λέει.