Η μεγάλη ευκαιρία της Γουέστ Χαμ

Μάθε τα πάντα για Στοιχηματικές εταιρίες

Τα πάντα περιελάβανε η χθεσινή ημέρα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Πολλές εκπλήξεις, ανατροπές και γκολ συνέθεσαν ένα Σάββατο που απολαύσαμε, ασχέτως αν πήγαμε ταμείο ή κουβά. Σήμερα η μέρα είναι εξίσου «πλούσια», με τη Σούπερ Λιγκ να έχει την τιμητική της στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Ακόμα και έτσι, πάντως, εμείς θα συνεχίσουμε Αγγλικά, ψάχνοντας ένα σημείο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έχει μπει στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς με διάθεση να διακριθεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Γιουνάιτεντ, όμως παίζοντας ανά 3-4 ημέρες πολύ δυνατά ματς, δύσκολα γλιτώνει κάποια ομάδα και τους τραυματισμούς. Το βάθος των «κόκκινων διαβόλων» δεν είναι τόσο μεγάλο φέτος για να καλύψει τα κενά σε όλες τις θέσεις, οπότε παίζουν πολύ και οι πιτσιρικάδες. Κόντρα στη Γουέστ Χαμ θα λείψουν κλασικά οι Πογκμπά, Φαν ντερ Μπεκ και Καβάνι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι δίνονται οι Μαρσιάλ και Ράσφορντ, αφήνοντας την επίθεση με τους Τζόουνς, Γκρίνγουντ και τον 18χρονο Ντιαλό.

Γουέστ Χαμ: Σε μια από τις καλύτερες σεζόν της πρόσφατης ιστορίας της τείνει να εξελιχθεί η φετινή για τη Γουέστ Χαμ, με τους Λονδρέζους να κυνηγούν ακόμα και την 4η θέση για να πετύχουν την παρθενική τους συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα «σφυριά» έρχονται από ακόμα μια νίκη (2-0 επί της Λιντς) και θα πάνε στο Μάντσεστερ ξεκούραστα, με 6 ημέρες να έχουν μεσολαβήσει από το παιχνίδι αυτό. Πιθανή νίκη θα τους φέρει τους φιλοξενούμενους ισόβαθμους με την Τσέλσι και αγώνα λιγότερο, οπότε όλα είναι πιθανά μέχρι τέλους. Απώλεια για τη Γουέστ Χαμ ο Λίνγκαρντ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Γιουνάιτεντ, από την οποία έχει έρθει δανεικός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα συνεχόμενα ματς φέρνουν κούραση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσει η Γιουνάιτεντ, με τους τραυματισμούς να έρχονται ο ένας πίσω από τον άλλο. Ο επαναληπτικός με τη Μίλαν είναι σε 4 ημέρες επίσης και η σταθερά καλή Γουέστ Χαμ έχει μια σημαντική ευκαιρία μπροστά της. Στο 1.95 το X2 από τον Stoiximan.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)