«Η μέρα μαύρισε» – Σπαραγμός για τον 29χρονο πατέρα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συντριβή για την οικογένεια του αδικοχαμένου 29χρονου από την Πάτρα. Το τροχαίο έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής του…

Δυο μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα, συγγενείς και φίλοι θα οδηγήσουν τον 29χρονο πατέρα στην τελευταία του κατοικία.

Το μοιραίο πρωινό της περασμένης Κυριακής 29 Μαϊου, η μηχανή που οδηγούσε «καρφώθηκε» σε φορτηγό. Ο θάνατος του άτυχου άντρα από τη μετωπική σύγκρουση ήταν ακαριαίος. Με την είδηση να βυθίζει στο πένθος την οικογένεια και όλους όσοι τον γνώριζαν. Τα βλέμματα στρέφονται στην ανήλικη κορούλα του, που έμεινε ορφανή.

Το τελευταίο αντίο στο 29χρονο παλικάρι που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στα Συχαινά στην Πάτρα, θα πουν σήμερα η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. Η κηδεία του Φραντζέσκο (Μάριο) θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β΄ Κοιμητήριο Πάτρας.

Συντετριμμένοι οι γονείς του, τα αδέλφια του, η κορούλα και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν πως έγινε το μοιραίο δυστύχημα. Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα παλικάρι καλοσυνάτο, εργατικό, κοινωνικό και πάντα με το χαμόγελο.

Για το θανατηφόρο τροχαίο που έλαβε χώρα προχθές το πρωί (29-05-2023) στα Συχαινά, σχηματίστηκε δικογραφία. Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε: «29χρονος αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας μοτοσικλέτα συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε Έλληνας άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οδηγού του δικύκλου.