Η Nova στηρίζει τους συνδρομητές της στην Εύβοια

H Nova, κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα μας, ενημερώνει ότι στηρίζει τους συνδρομητές της στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες από την πρόσφατη θεομηνία, προχωρώντας σε μία σειρά ενεργειών με στόχο τη διευκόλυνσή τους.

Συγκεκριμένα, για όλο το υπόλοιπο του Αυγούστου και για τους συνδρομητές των πληγεισών περιοχών Αμάρυνθος, Αμφιθέα, Βαθύ, Βασιλικό, Γέροντας, Ερέτρια, Μαυρόπουλο, Μιστράς, Μπούρτζι, Νέα Αρτάκη, Πισσώνας, Πολιτικά, Πούρνος, Σέττα, Σκουντέρι, Σταυρός και Ψαχνά:

– Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία φραγή σε συνδρομητές Nova (οικιακούς συνδρομητές, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις) σε υπηρεσίες Internet, τηλεφωνίας και τηλεόρασης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών έως στις 31 Αυγούστου. Παράλληλα, σε όσες φραγές πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 10/8, έγινε άρση φραγής χωρίς χρέωση του τέλους επανασύνδεσης.

– Συνδρομητές που έχουν υποστεί βλάβη στην εγκατάστασή τους ή στον εξοπλισμό τους θα δικαιούνται, κατόπιν αίτησις τους, δωρεάν επίσκεψη και αποκατάσταση της βλάβης (αντικατάσταση εξοπλισμού) από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

– Οι δωρεάν αντικαταστάσεις εξοπλισμών και οι επισκέψεις τεχνικών, αφορούν τους πελάτες στο σύνολο τους ανεξαρτήτως δέσμευσης. Επιπλέον δεν επιφέρουν δέσμευση.

– Οι συνδρομητές σε περιπτώσεις μετακόμισης δεν θα χρεώνονται το τέλος μετακόμισης.

– Παράλληλα, η Nova θα προχωράει σε διακοπή ή υποβάθμιση σε συνδρομητές που ενημερώνουν ότι έχουν υποστεί ζημιές και ζητούν διακοπή των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, χωρίς κάποια επιβάρυνση.

– Συνδρομητές υπηρεσιών τηλεόρασης που επικοινωνούν με τη Nova και ζητούν διακοπή λόγω της έκτακτης ανάγκης, η διακοπή τους θα γίνεται άμεσα και με on line τρόπο και δεν θα ισχύει ο προγραμματισμός για το τέλος του μήνα.

– Τέλος, ΔΕΝ θα χρεώνεται το τέλος επανασύνδεσης σε όσους συνδρομητές υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης επιθυμούν επανασύνδεση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Κατάστημα Nova Χαλκίδας (Δ/νση: Αβάντων 70, Τηλ:2221079188) ή καλέστε το κέντρο εξυπηρέτησης συνδρομητών Nova στο 13831 (χρέωση 0,2500€/κλήση από δίκτυο Forthnet).

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γαλλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε αγορά της Μυλούζης – Μακρόν: «Τρομοκρατική ενέργεια χωρίς αμφιβολία»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί: Σε ύφεση η ακολουθία – Κλειστά σχολεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο αποφάσισαν οι Επιτροπές
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: «Βούλιαξε» τον «αιώνιο» αντίπαλο στον τελικό και χρίστηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των ανδρών
22 Φεβρουαρίου, 2025
«Πρεμιέρα» για τη συγκοινωνιακή αστυνομία με περισσότερους από 150 ελέγχους και τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αμείλικτα τα ερωτήματα από τις καταγγελίες συγγενών για τον θάνατό του – «Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε συνοικίες της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: O προεκλογικός αγώνας και τα σενάρια της επόμενης μέρας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του 39χρονου – Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκίδα: 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Οι ερευνητές κάνουν λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία» – Παρουσιάζεται στις 27 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025