Η Οσταπένκο έβρισε χυδαία την Σάκκαρη – Τι της είπε

Η Γελένα Οσταπένκο επιτέθηκε φραστικά στην Μαρία Σάκκαρη, μετά το τέλος του πρώτου σετ στο Ostrava Open και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την «τιμώρησε», νικώντας τη με 2-0

Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 4-3 στο πρώτο σετ κόντρα στη Λετονή και όπως ήταν απόλυτα λογικό, πανηγύρισε.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σάκκαρη πηγαίνοντας στην καρέκλα της όπως επιβάλλει ο κανονισμός μετά τα μονά games έβγαλε μία κραυγή και έσφιξε την γροθιά της.

Η Λετονή προφανώς εκνευρισμένη την έβρισε χυδαία και η Σάκκαρη διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή. Παρά την τεράστια εμπειρία του ωστόσο ο Καντέρ Νούνι ισχυρίστηκε πως δεν άκουσε κάτι λόγω του χειροκροτήματος των θεατών.

Τότε, η Σάκκαρη ζήτησε την άμεση επέμβαση της επιδιαιτήτριας του τουρνουά της Οστράβα στην οποία εξήγησε πως την αποκάλεσε «γαμ… που…» και πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να της μιλά με αυτόν τον απρεπή τρόπο.

Για την ιστορία πάντως, η Μαρία επικράτησε 2-0 και πέρασε στα προημιτελικά με 6-4, 6-2.

Σάκκαρη: Μου ζήτησε συγγνώμη η Οσταπένκο

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε αναφέρθηκε στο συμβάν λέγοντας πως τα βρήκε με την αντίπαλό της καθώς της ζήτησε συγνώμη. Τόσο μέσα στο κορτ όσο και στα αποδυτήρια: “Τα βρήκαμε με την Οσταπένκο, μου ζήτησε συγνώμη στο τέλος όταν μιλάγαμε στο φιλέ αλλά και στα αποδυτήρια”.

Αναφορικά με το παιχνίδι σε δηλώσεις της μέσα από το κορτ στάθηκε στην παρουσία της λέγοντας: “Τα πήγα εξαιρετικά, ιδίως το παιχνίδι μου από τη baseline ήταν αρκετά καλό. Μου αρέσει να παίζω στο Ostrava Open” και συμπλήρωσε: “Δεν ήταν σίγουρο ότι θα παίξω εγώ καθώς πήγα αρκετά μακριά στο US Open. Από τη στιγμή που το αποφάσισα όμως μου αρέσει που είμαι εδώ και παίζω μπροστά στον κόσμο”.