Leader of the far-right Golden Dawn party Nikos Mihaloliakos arrives at the police headquarters after the party was declared a criminal organisation by a court in Athens, Greece, October 22, 2020. REUTERS/Alkis Konstantinidis TPX IMAGES OF THE DAY

Η πρώτη νύχτα στο κελί για τη Χρυσή Αυγή – Παρέλαση συγγενών – Κρύβεται ο Παππάς

Συνεχίζει να κρύβεται για να αποφύγει την φυλακή ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13ων ετών ως μέλος του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι γνώριζε εδώ και καιρό ότι ο πελάτης του πιστεύει πως είναι σωστό να εκτίσει ολόκληρη την πρωτοβάθμια ποινή του έως ότου εκδοθεί απόφαση του Εφετείου. «Μεγαλύτερη ποινή από το να εκτίσεις 5 χρόνια και μετά να ακυρωθούν δεν υπάρχει από αυτό», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανάκη ο Χρήστος Παππάς βρισκόταν όντως υπό διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας αλλά κατάφερε και ξέφυγε.

Δεν απάντησε αν βρίσκεται ή όχι στην Ελλάδα και τόνισε πως δεν έχει μιλήσει μαζί του, γιατί αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν εύκολο οι αρχές να τον εντοπίσουν.

«Τώρα τι θα κάνει τις επόμενες ημέρες θα το δούμε πάλι», είπε ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά.

Πρώτη νύχτα στο κελί για την Χρυσή Αυγή – Παρέλαση συγγενών

Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ πέρασαν την πρώτη νύχτα μετά την καταδίκη τους τα μέλη και η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικά τα μέλη της ηγετικής ομάδας πέρασαν τη νύχτα σε χωριστά κελιά και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού οι σχέσεις ειδικά Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη έχουν διαρραγεί.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση κάποιων διαδικασιών πολλοί συγγενείς τους τους επισκέφθηκαν προκειμένου να τους μεταφέρουν κάποια προσωπικά τους είδη αλλά και φαγητό απέξω.

-Ad-