Η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτει περιστατικό με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Παρά Πέντε – «Έλεγε πράγματα ακατανόμαστα»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ Πρωίαν σε είδον, μίλησε η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη και θυμήθηκε μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο ένα περιστατικό με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Παρα Πέντε.

Εκείνη ανέφερε αρχικά: «Εντάξει, δεν μπορούμε να το πούμε στον αέρα».

Και κατόπιν ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε: «Είναι ο cameraman κουμπάρος μιας ηθοποιού και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου λέει πράγματα ακατανόμαστα και όταν το παίρνει χαμπάρι λέει την ατάκα…»






«Ε μα όμως είναι καταπληκτική, είναι υπέροχη», συνέχισε η Σμαράγδα Καρύδη και πρόσθεσε: «Της έκανα νόημα γιατί δεν το είχε πάρει χαμπάρι».

«Όταν είσαι σε έναν χώρο τέτοιο, γίνονται πράγματα, γιατί οι ηθοποιοί είναι περίπλοκες περιπτώσεις», είπε  η Σμαράγδα Καρύδη.