Στον Πειραιά έφτασε το φέρετρο με τη σορό του 3χρονου Άγγελου, χωρίς κανέναν να τον συνοδεύει στο τελευταίο του ταξίδι. Επιβιβάστηκε η σορός του ασυνόδευτη στο καράβι σε ειδική θέση, από το Ηράκλειο της Κρήτης από το γραφείο κηδειών, και στη συνέχεια ταξίδεψε μέχρι τον Πειραιά, από όπου και την παρέλαβαν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, στο λιμάνι υπήρχαν κάποια άτομα από την οικογένεια, από μακριά, για να πουν το τελευταίο αντίο στον μικρό Άγγελο. Ανάμεσα σε αυτούς, βρισκόταν η αδελφή της μητέρας του μικρού Άγγελου μέσα σε ένα αυτοκίνητο που ήθελε να δει αν έφτασε η σορός. Εκεί ήταν από το πρωί και η ξαδέλφη του βιολογικού πατέρα, για να φωτογραφίσει τη σορό και να την δείξει στον ξάδελφό της, καθώς ο ίδιος ήταν, όπως ειπώθηκε, ψυχολογικά ράκος και δεν μπορούσε να παρευρεθεί.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη μεταμόσχευση
Ο μικρός Άγγελος κατευθύνθηκε προς την τελευταία του κατοικία, ενώ πριν από λίγες ώρες έδωσε ζωή σε άλλους δύο ανθρώπους με την απόφαση δωρεάς των οργάνων του, που πήρε η γιαγιά του.
Το βράδυ της Τρίτης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ιπποκράτειο η μεταμόσχευση των νεφρών του 3χρονου Άγγελου σε 37χρονο, ο οποίος υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση τα τελευταία 17 χρόνια. Ο 37χρονος είναι καλά και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής Μεταμοσχεύσεων του Ιπποκρατείου, καθηγητή Γεώργιο Τσουλφά, ο 37χρονος ήταν ο πρώτος στη λίστα των υποψηφίων ληπτών και στάθηκε τυχερός καθώς ήταν δύσκολο να βρει μόσχευμα λόγω της υπερευαισθησίας του και του υψηλού αριθμού αντισωμάτων.
Η καρδιά του 3χρονου Άγγελου θα μεταμοσχευθεί σε 3χρονο παιδί στο Βερολίνο της Γερμανίας.