Η στιγμή που ο Ερντογάν δίνει την εντολή για την επίθεση στη Συρία (βίντεο)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έδωσε προσωπικά την εντολή για τους βομβαρδισμούς στη Συρία, με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 12 ανθρώπων.

Ο πρόεδρος Ερντογάν έδωσε την εντολή για την επιχείρηση κατά την επιστροφή του από την επίσκεψή του στην Ινδονησία, αναφέρει η τουρκική Hurriyet και τα πλάνα από τη στιγμή της εντολής έχουν κοινοποιηθεί.


Στο βίντεο φαίνεται ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ να ενημερώνει των Τούρκο πρόεδρο σχετικά με την επιχείρηση και ο Ερντογάν να δίνει την σχετική εντολή έναρξης.

Στη διάρκεια της νύχτας το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανήρτησε στο Twitter: “Η ώρα του λογαριασμού έχει φτάσει! Τα καθάρματα θα λογοδοτήσουν για τις ύπουλες επιθέσεις τους“, αναφερόμενο στην επίθεση που σημειώθηκε στις 13 Νοεμβρίου στη λεωφόρο Ιστικλάλ, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης. Από αυτή σκοτώθηκαν 6 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 81.

“Οι φωλιές των τρομοκρατών ισοπεδώνονται με πλήγματα ακριβείας“, συμπλήρωσε το υπουργείο σε δεύτερη ανάρτηση, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις για τους στόχους που επλήγησαν.