Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Κωνσταντίνου – Μου είπε «δεν θέλω να πεθάνω, γιατί δεν θα σε βλέπω» (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” της ΕΡΤ βρέθηκε ο γνωστός και πολυαγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, περιέγραψε την σχέση του με τη μητέρα και εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού.

Ειδικά για την σχέση του με τη μητέρα του ο Γιώργος Κωνσταντίνου είπε:

“Συναισθηματικό τον εαυτό μου μπορώ να τον πω. Τώρα το τρυφερός είναι πιο αφηρημένο πράγμα. Περισσότερο το συναίσθημα είναι αυτό που με αγγίζει τώρα πια. Πιστεύω ότι αυτό είναι το DNA, που πήρα από τη μητέρα μου. Η μητέρα μου ήταν ένας άγιος άνθρωπος. Ζούσε γιατί ανέπνεα εγώ. Μου είχε πει ότι δεν θέλω να πεθάνω, γιατί δεν θα σε βλέπω. Αυτό το πράγμα με στιγμάτισε και το έχω γράψει. Φαντάσου τι συναίσθημα υπήρχε και τι ομφάλιος λώρος που κόπηκε απότομα. Ευτυχώς αυτά τα πήρα από τη μητέρα μου, γιατί ο πατέρας μου δεν ήταν έτσι”.






Και συμπλήρωσε: “Δεν ένιωσα ότι μου έλειψε η πατρική συμβουλή, γιατί η μητέρα μου αντικατέστησε και πατέρα και μάνα. Η εποχή μας ήταν τόσο χύμα, που δεν υπήρχαν τέτοιες συμβουλές, οι συμβουλές της μητέρας. Ήταν το τι θα φάμε, πώς θα ζήσουμε. Εμείς τότε, τα παιδιά, ήμασταν μια αγέλη που δεν είχε μέλλον και όνειρα”.