Η συνέντευξη του Κέβιν Σπέισι στον Πρις Μόργκαν – «Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω»

Ο ηθοποιός οδηγήθηκε σε δίκη για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τεσσάρων ανδρών μεταξύ 2001 και 2013. Τελικά κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες.

Ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι λύγισε στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν, όπου αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που είχαν στην καριέρα και την προσωπική του ζωή οι καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση στο παρελθόν. Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι… άπλωνε το χέρι του παραπάνω από όσο έπρεπε

«Που μένεις τώρα;», τον ρώτησε κάποια στιγμή ο Μόργκαν, με τον διάσημο ηθοποιό να απαντά: «Είναι περίεργο που ρωτάς κάτι τέτοιο γιατί το σπίτι που έμενα κατάσχεται και βγαίνει σε πλειστηριασμό. Έτσι, πρέπει να πάω πίσω στη Βαλτιμόρη και να πάρω όλα μου τα πράγματα. Άρα η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι: δεν είμαι σίγουρος που θα μείνω τώρα».

«Όταν νωρίτερα μίλησες για άσχημες συμπεριφορές. Τι εννοούσες με αυτό; Τι θεωρείς άσχημη συμπεριφορά γυρνώντας πίσω;», ρώτησε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, με τον Σπέισι να λέει: «Το να ξεπερνώ τα όρια…»

«Με ποιον τρόπο;», επέμεινε ο Μόργκαν.

«Αγγίζοντας κάποιον σεξουαλικά με τρόπο που εκείνη την στιγμή δεν καταλάβαινα ότι δεν ήθελαν», ήταν η απάντησή του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον διάλογό τους για το θέμα του σπιτιού του:




Σημειώνεται πως οι αποκαλύψεις για τον Κέβιν Σπέισι σόκαραν τους θαυμαστές του και προκάλεσαν την άμεση αναστολή των γυρισμάτων της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς House of Cards.