Η συνοδηγός «καίει» τον 26χρονο – Τι συνέβη πριν χτυπήσει την Έμμα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση της Έμμας που την χτύπησε νεαρός οδηγός στη Θεσσαλονίκη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στον δρόμο.

Οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου για το πώς έγινε το τροχαίο διαψεύδονται από τους αυτόπτες μάρτυρες και από τη συνοδηγό του οχήματος.

Η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος που στέρησε την ζωή από την άτυχη Έμμα «καίει» τον 26χρονο οδηγό, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Star.

Η κοπέλα στην απολογία της αναφέρει πως «ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πριν χτυπήσει το θύμα.»

«Λίγο πριν φτάσουμε στην Καμάρα, ένιωσα πως κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου κινήθηκε απότομα και ταυτόχρονα το αυτοκίνητο άρχισε να διολισθαίνει προς τα αριστερά, δηλαδή προς την αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, γεγονός περίεργο. Αντανακλαστικά, σήκωσα τα μάτια μου από το κινητό μου και είδα ξαφνικά μπροστά στο αυτοκίνητο μία κοπέλα η οποία διέσχιζε κάθετα την Εγνατία οδό» είπε η συνοδηγός.

Διαφορετικά περιγράφει το τραγικό συμβάν ο κατηγορούμενος οδηγός: «Κινούμουν με ταχύτητα περί τα 50χλμ την ώρα. Αυτό που έκανα ήταν αναποφευκτικός ελιγμός αποτροπής της σύγκρουσης με το θύμα που παρανόμως βρέθηκε στην πορεία της κίνησής μου στο οδόστρωμα»

«Τα σημεία που είναι τα θραύσματα, η πρόσκρουση το χτύπημα της άτυχης Έμμας και η τελική θέση της άτυχης Έμμας είναι σαφέστατο ότι ο άνθρωπος αυτός εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τη χτύπησε. Ο άνθρωπος αυτός με την ταχύτητα που πήγαινε και με τον τρόπο που οδηγούσε βγήκε για να σκοτώσει» είπε ο Νίκος Ρουσόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.