Η θύρα 7 απαντά στην απόφαση της κυβέρνησης: «Θα φύγετε από την Ελλάδα»

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση-προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση μετά την απόφαση να αλλάξει ο νόμος και να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

Παρατηρούμε τις τελευταίες ώρες ένα απίστευτο σκούξιμο και ένα κλάμα απο τα πολιτικά και όχι μόνον τσιράκια του Ρώσου ολιγάρχη. Σκούξιμο και απο τους οπαδούς της πλάκας που ενώ μέσα στην πόλη τους η φάπα πάει σύννεφο απο Ηρακλειδείς και Αρειανούς (στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν βγαίνουν απο τα τραίνα) απειλούν μέχρι και με απόσχιση απο την Ελλάδα!

Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ο εκπρόσωπος ρωσικών κεφαλαίων, με τον ύποπτο ρόλο στο Μακεδονικό, πιάστηκε με την κλεμμένη γίδα στην πλάτη!

Η πολυιδιοκτησία απαγορεύεται και η ασυλία που απολάμβανε ο Σαββίδης τελείωσε.

Η απόφαση της ΕΕΑ δεν άρεσε οπότε τώρα οι οπαδοί-ορντινάντζες του Ρώσου την πέφτουν στην κυβέρνηση για να σωθούν ενώ θα έπρεπε να την πέσουν στον Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι που κηλίδωσε την όποια, μικρή ιστορία έχει η ομάδα τους.

Η μεγαλύτερη οπαδική θάλασσα, η Θύρα 7 και ο ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ήδη απογοητευτήκαμε πλήρως απο τον Αυγενάκη ο οποίος έκανε κωλοτούμπα βάζοντας σκιές στη νομιμότητα και την αλήθεια για να μη φάει το πολιτικό κόστος. Θα έχει την τύχη του Κοντονή και του Βασιλειάδη κι αυτός.

Ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε και συνολικά απο την κυβέρνηση γιατί βλέπουμε κάποιους έτοιμους με τα σφουγγάρια στα χέρια να σβήσουν την ατιμία και τη βρωμιά του Ρώσου!

Δε φανταζόμαστε η μάλλον δε θέλουμε να φανταστούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποκύψει στους εκβιασμούς και στον τραμπουκισμό των τσάτσων του Ρώσου και των καρπαζοεισπρακτόρων της Θεσσαλονίκης.

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι της κυβέρνησης! Προσεξτε καλά και ακούστε καλά:
Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και μην εκβίαζεστε με τις γελοιότητες των «λουλουδιών της απόσχισης» που λένε κάποιοι εντολοδόχοι του ολιγάρχη.

Αν ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κάνετε παρέμβαση για να καλύψετε το σκάνδαλο και να μην πληρώσουν οι ένοχοι δεν θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο όπως απειλούν αυτοί, αλλά κι εσείς και η κυβέρνηση σας και ο Ρώσος με τα τσιράκια του θα αναγκαστείτε να φύγετε απο την Ελλάδα. Δεν θα υπάρχει μέτρο γης για κανέναν σας εδώ.

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στη χώρα απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

Και δεν θα δεχτούμε τίποτα άλλο. Μετρήστε καλά τις επόμενες κινήσεις αλλιώς θα έχετε να κάνετε με ένα τσουνάμι που όμοιο του δεν θα έχετε ξαναδεί…

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Κρεμλίνο απορρίπτει την ιδέα ανταλλαγής κατεχόμενων εδαφών με την Ουκρανία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας παρασκεύαζαν και διακινούσαν νοθευμένα έλαια
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χρηστίδης: Η συμμαχία ΝΔ – Σπαρτιατών ήταν αυτή που οδήγησε στην εκλογή Τασούλα ως Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο της Βουλής για τη σημερινή ψηφοφορία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Δένδιας καλεί τις ΗΠΑ να διαλέξουν ανάμεσα στην αυταρχική Τουρκία και την Ελλάδα του διεθνούς δικαίου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρία Κορινθίου: Τώρα πια δεν με νοιάζει τι γράφουν και τι λένε για εμένα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η Teleperformance κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας BIG 2025 για την πλατφόρμα προηγμένης ανάλυσης αλληλεπιδράσεων
12 Φεβρουαρίου, 2025
Πάρος: Εκκενώθηκε δημοτικό σχολείο λόγω ανησυχίας στατικότητας κτιρίου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Έλον Μασκ για ΗΠΑ: Η χώρα οδεύει προς τη χρεοκοπία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στις Κυκλάδες: Αλλεπάλληλες δονήσεις μέσα σε λίγη ώρα
12 Φεβρουαρίου, 2025