Η Τούνη έσπασε τη σιωπή της για το ροζ βίντεο: «Δεν θες να φανταστείς πώς ένιωσα»

Πρεμιέρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με εκλεκτούς καλεσμένους και ανανεωμένη διάθεση για το The 2night Show.

Αντίκρυ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάθισε πρώτη μία κυρία που απασχόλησε πολύ τελευταία τα μίντια.

Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη, η οποία «θάμπωσε» οικοδεσπότη και τηλεοπτικό κοινό μέσα στην απαστράπτουσα ροζ τουαλέτα της και την ασορτί μάσκα.

Η όμορφη Ιωάννα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με τη ζωή της αλλά και το βίντεο με προσωπικές της στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Σε πρώτο χρόνο, αναφέρθηκε στην έντονη αρνητική κριτική που δέχεται εξηγώντας πως δεν ασχολείται με ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα προφίλ και βγάζουν τα «ψυχολογικά» τους σε άτομα που ούτε καν γνωρίζουν. Μάλιστα, έχει συμβουλεύσει το ίδιο και τη μητέρα της που πολλές φορές τυχαίνει να διαβάζει τα όσα άσχημα γράφουν για το παιδί της.

Ωστόσο, έξω από τον κόσμο του διαδικτύου, στον δρόμο ο κόσμος την αντιμετωπίζει μόνο με καλοσύνη και θετικά σχόλια.

Ανοίγοντας την καρδιά της για το κεφάλαιο που τη στιγμάτισε και την έφερε αντιμέτωπη με τους αυτόκλητους «δικαστές» της κοινωνίας είπε:

«Πριν από 3 χρόνια έγινε η ιστορία αυτή. Το κατέβασα με άπειρες αναφορές, πλέον δεν ασχολούμαι».

«Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα 3 χρόνια τώρα. Ό,τι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη δεν γνωρίζω τι θα κάνει».

«Εγώ το είδα πρώτη φορά τώρα. Δεν θες να φανταστείς πως ένιωσα. Δεν ήξερα για το βίντεο», τόνισε εμφατικά η Ιωάννα.

«Πήρα πάμπολλα μηνύματα από γυναίκες. Πήρα μηνύματα από γυναίκες που μου έδωσαν δύναμη αλλά όσον αφορά τα δημόσια σχόλια είχε πάρα πολλά αρνητικά. Μου έκανε εντύπωση ότι τα αρνητικά σχόλια τα έκαναν δημόσια και όχι σε direct. Μου στείλανε πολλές γυναίκες που είχαν βιώσει το ίδιο. Ακόμα και μία κοπέλα που μετακόμισε εξαιτίας αυτού στη Γερμανία. Το κακό είναι ότι κυρίως η γυναίκα σε μία τέτοια περίπτωση και ο άνδρας ο μάγκας», συμπλήρωσε.

Η ιστορία αυτή, όπως έχει πει και στο παρελθόν, της κόστισε την τελευταία της σχέση. Σίγουρα, κάτι που την πόνεσε πολύ αφού θα επιθυμούσε τον άνθρωπό της να τη στηρίξει στη δύσκολη εκείνη φάση. Αφήνοντας μερικά «μικρά» καρφιά για εκείνον δήλωσε:

«Μου στοίχισε την τελευταία μου σχέση αυτή η ιστορία. Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφός μου. Ό,τι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για εκείνον οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Είναι κάτι δύσκολο, προσπαθώ να μπω στη θέση του άλλου. Σίγουρα για εμένα ήταν πιο δύσκολο αλλά ό,τι αντέχει ο καθένας. Όσοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή μας, εγώ το παίρνω για καλό, προχωράμε».