Η Βίκυ Καγιά απαντά στην Ηλιάννα Παπαγεωργίου για τα περί μπούλινγκ στο GNTM (βίντεο)

Την πρώτη της απάντηση αναφορικά με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το bullying που δεχόταν στο GNTM έδωσε η Βίκυ Καγιά.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην κάμερα του Open, τόνισε πως “είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα”.

“Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί… Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου…” πρόσθεσε το μοντελο.






Θυμίζουμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξη που έδωσε έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την περίοδο που ήταν στο GNTM. Συγκεκριμένα είχε πως ένιωθε να ζει έναν εφιάλτη, δεχόταν μπούλινγκ από άτομα που είχαν εμμονή μαζί της, το άγχος και η ψυχολογική πίεση την οδήγησαν στο χειρουργείο ενώ είχε και πολλές αυξομειώσεις στο βάρος της λόγω όλων αυτών.