Ιακωβίδης: Δέχομαι «επίθεση αγάπης» – Μη θυμόμαστε τους αθλητές κάθε 4 χρόνια

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης αποκάλυψε δε ότι στο γυμναστήριο στον Άγιο Κοσμά όπου κάνει προπόνηση όποτε βρέχει πλημμυρίζει.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την άρση βαρών άφησε μέσω του ΣΚΑΪ ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

«Δέχομαι ‘επίθεση αγάπης’ που δε με περίμενα. Δέχομαι πολλή πίεση για την απόφαση (να σταματήσω). Είναι και λίγο ότι δε θέλω να σταματήσω, θα δούμε» σχολίασε. «Αντιμετωπίζω και πρόβλημα στον καρπό ενδεχομένως να χρειαστεί να χειρουργηθώ. Δεν έχω πάρει απόφαση» διευκρίνισε ο 30χρονος αρσιβαρίστας.

Απηύθυνε δε έκκληση «να μη θυμόμαστε τους αθλητές κάθε 4 χρόνια να είμαστε λίγο πιο κοντά τους. Παιδιά της διπλανής πόρτας είναι…»

«Από την πολιτεία δεν έχω πάρει ούτε 1 ευρώ ούτε θέλω να πάρω λεφτά από την πολιτεία αλήθεια σας λέω… Αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός το σωματείο μου να με στηρίξει τον τελευταίο χρόνο… Είμαι 30 χρόνων και είναι η πρώτη φορά που είχα συμβόλαιο ως αθλητής» δήλωσε δε. Η ομοσπονδία προσπαθεί να βρίσκει λύσεις πρόσθεσε.

Ο αθλητής σχολίασε ότι «εργάζομαι κανονικά… Τελειώνω 4, φεύγω στο πόδι, πάω σπίτι τρώω, φεύγω γυμναστήριο και γυρνώ 9 το βραδύ 9.30 και την επομένη ξανά πίσω. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν είμαι αποδοτικός».

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης αποκάλυψε δε ότι στο γυμναστήριο στον Άγιο Κοσμά όπου κάνει προπόνηση όποτε βρέχει πλημμυρίζει.

Ερωτηθείς αν υπάρχει νέα γενιά στην άρση βαρών απάντησε καταφατικά, άλλα διερωτήθηκε ποσό θα κρατήσουν, πόσο οι γονείς θα κρατήσουν την κατάσταση; «Στα 22 θα αντέχει το παιδί να τον βοηθάμε οι γονείς του; Θα πάνε να δουλέψουν. Δεν υπάρχει μοριοδότηση για πανεπιστήμιο όποτε σταματάμε και 1 χρόνο για τις πανελλήνιες».

Ανακοίνωσε ότι μίλησε με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και συμφώνησαν να συναντηθούν με όλους τους αθλητές μετά το Ράλι Ακρόπολις να συζητηθούν τα αιτήματα τους. Ζήτησε σε αυτό το πλαίσιο προνόμια για μοριοδότηση στα Πανεπιστήμια «ώστε να κερδίζουμε στις μαθητικές ηλικίες».

«Καλώς να έρθει τον περιμένουμε, θα έχει πίστωση χρόνου» δήλωσε εξάλλου για τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος ανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ την επιστροφή του στην ελληνική ομοσπονδία άρσης βαρών.

-Ad-