«Ιανός»: 3 νεκροί από την φονική κακοκαιρία

Αυξήθηκαν τα θύματα του «Ιανού» στην Ελλάδα καθώς λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής, άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν στα χαλάσματα του σπιτιού του στην Καστανιά Καρδίτσας, τον 62χρονο άνδρα ο οποίος αγνοείτο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες εντοπισμού της 43χρονης στο Μουζάκι.

Σαρωτικό το πέρασμα του «Ιανού»

Στην Κρήτη -αν και εξασθενημένη- βρίσκεται το πρωί της Κυριακής (20/09) η κακοκαιρία. Την ίδια ώρα, τις πληγές τους μετρούν τα Επτάνησα, η δυτική Πελοπόννησος και η Θεσσαλία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία συνεχίζει τις προσπάθειες εντοπισμού των δύο ανθρώπων που αγνοούνται στη Θεσσαλία.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες βοσκοί που βρίσκονται σε κτηνοτροφική μονάδα στο Μακρυχώρι, παραμένουν στον χώρο και δεν επιθυμούν να τους μεταφέρουν σε άλλο σημείο. Σήμερα θα γίνει προσπάθεια από τις αρμόδιες αρχές να τους προμηθεύσουν με είδη πρώτης ανάγκης.

Δύο οι αγνοούμενοι

Στο Μουζάκι Καρδίτσας αναζητείται από το βράδυ της Παρασκευής 43χρονη οδηγός οχήματος, η οποία αγνόησε τις σημάνσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ποταμού που είχε πλημμυρίσει. Χθες βρέθηκε το αυτοκίνητό της αλλά η ίδια παραμένει αγνοούμενη.

Επίσης, αγνοείται ένας βοσκός στο Μακρυχώρι Καρδίτσας.

Η Θεσσαλία θρηνεί και τρεις νεκρούς, μία ηλικιωμένη που έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της στο Βασιλί Φαρσάλων, έναν κτηνοτρόφο κι έναν ηλικιωμένο που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Καρδίτσα.