Ιάσονας Αποστολόπουλος: Περήφανος «επιθετικός επικριτής» για πάντα – Η απάντηση του

Με ανάρτησή του στο facebook εξαπολύει τα πυρά του για την ακύρωση της βράβευσής του ασκώντας δριμεία κριτική για τη διαχείριση του προσφυγικού και με νόημα απαντά στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Αιχμηρή η απάντηση που δίνει ο Ιάσονας Αποστολόπουλος μετά την ακύρωση της βράβευσής του από την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο Ιάσονας Αποστολόπουλος ο οποίος έγινε το πρόσωπο των ημερών με πολιτικά κόμματα και σωρεία αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα περί κυβερνητικής παρέμβασης, απαντά σημειώνοντας, «χαίρομαι που το κράτος μας επιδεικνύει ειλικρίνεια».

Ο διασώστης, στη μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook, ασκεί έντονη κριτική σε ελληνική κυβέρνηση και Ε.Ε για τη διαχείριση στο προσφυγικό και αναφέρει:

«Μόνο τους τελευταίους 15 μήνες, οι ελληνικές αρχές έχουν πετάξει χιλιάδες άντρες, γυναίκες και παιδιά στη θάλασσα του Αιγαίου, εγκαταλείποντας τους ακυβέρνητους μέσα σε πλωτές σκηνές (liferaft). Η μόνη απάντηση στα συνεχή βίντεο που βγαίνουν, είναι η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τους ανθρώπους που τα δημοσιοποιούν.

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι αυταπόδεικτο ότι η ελληνική πολιτεία δεν μπορεί ποτέ να είναι αντικείμενο βράβευσης, πόσο μάλλον το υποκείμενο.»

Παράλληλα ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, δεν παραλείπει να απαντήσει στον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος με δημόσια παρέμβασή του «ανακοίνωσε» την ακύρωση της βράβευσης, χαρακτηρίζοντας τον «επιθετικό επικριτή της πολιτικής υπεράσπισης συνόρων της Ελληνικής Δημοκρατίας» και επισημαίνει, καταλήγοντας πως παραμένει «περήφανος “επιθετικός επικριτής” για πάντα»