Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: 23η Εθελοντική Αιμοδοσία

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών διοργανώνει την Πέμπτη και την Παρασκευή 15 και 16 Φεβρουαρίου την 23η Εθελοντική Αιμοδοσία των εργαζομένων του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πολύ σημαντική πράξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Η δωρεά αίματος μπορεί να σώσει ζωές και να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Λόγω της μειωμένης εθελοντικής προσφοράς και των αυξημένων αναγκών που παρουσιάζονται, η συνεισφορά όλων μας, είναι απαραίτητη. Για το σκοπό αυτό, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και οι εργαζόμενοί του απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής στο ευρύ κοινό, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της δράσης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα παρέχει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής για την αιμοληψία σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Αιμοδοσίας. Οι εθελοντές που θα συμμετάσχουν στην αιμοδοσία θα υποβληθούν σε έλεγχο υγείας πριν την αιμοληψία και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποστείρωσης και αποστάσεων για την ασφάλεια τους.

Ημερομηνία: Πέμπτη – Παρασκευή 15 & 16 Φεβρουαρίου

Τοποθεσία: Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Διστόμου 1-3, Αίθουσα Συνεδριάσεων – Κτίριο Ε’

Ώρες: 11:00 – 16:00

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ο Σι Τζινπίνγκ δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες
16 Μαρτίου, 2025
Πάπας Φραγκίσκος: «Αντιμετωπίζω μια δοκιμασία, είμαι στο πλευρό πολλών άρρωστων αδελφών»
16 Μαρτίου, 2025
Μαρινάκης για την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody’s: «Η αντιπολίτευση την υποδέχτηκε με μικροψυχία»
16 Μαρτίου, 2025
Εκκλησία Αλβανίας: Εξελέγη νέος Αρχιεπίσκοπος ο Μητροπολίτης Κορυτσάς Ιωάννης
16 Μαρτίου, 2025
Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση 53χρονος που έκανε «βουτιά» από τα Ενετικά Τείχη
16 Μαρτίου, 2025
Φωτιά στο Μάτι: «Υπάρχουν αταυτοποίητες σοροί 7 χρόνια μετά»
16 Μαρτίου, 2025
Β. Μακεδονία – Μίτσκοσκι: «Αλληλεγγύη, ανθρωπιά και υπευθυνότητα»
16 Μαρτίου, 2025
Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Β. Μακεδονίας – «Έτοιμοι να προσφέρουμε»
16 Μαρτίου, 2025
Κίνηση τώρα: Σύγκρουση οχημάτων στη Λ. Κηφισού
16 Μαρτίου, 2025
Στο νοσοκομείο η Μαργαρίτα Παπανδρέου
16 Μαρτίου, 2025