Ιδιοκτήτης ιστοσελίδας: «Γιατί δεν έδειρα τον Βαρουφάκη το 2015»

Το 2015 είχε λάβει χώρα επεισόδιο σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στον Γιάνη Βαρουφάκη και τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας iefimerida, Χρήστο Ράπτη.

Το συγκεκριμένο γεγονός επανέφερε στην επικαιρότητα ο κ. Ράπτης, ο οποίος σε άρθρο με τίτλο «Γιατί δεν έδειρα τον Βαρουφάκη το 2015», αναφέρει:

«Είναι γνωστό ότι ένα βράδυ στο εστιατόριο της Μίνας στην Ακρόπολη, λόγω της βαριάς αγένειάς του, θα τον είχα δείρει και θα είχα γίνει εγώ ο συνομιλητής του Σόιμπλε -και όχι μόνο του Σόιμπλε, αλλά και της Μέρκελ, του Ντράγκι και του… Στιβ Τζομπς. Αλλά είχα μόλις βγει από ένα χειρουργείο και έκρινα ότι δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα να πιαστώ στα χέρια μαζί του. Ο τρόπος που μου απευθύνθηκε, αποκαλώντας με απρόκλητα «μίασμα της δημοσιογραφίας», πρόδιδε άγνοια της ιστορίας της Αριστεράς, αφού η μετεμφυλιακή Δεξιά αποκαλούσε μιάσματα τους κομμουνιστές. Και θα πρέπει να ευγνωμονεί τον Τσίπρα, ο οποίος, διώχνοντάς τον, τον έσωσε από το τέλος που του είχα προβλέψει τότε: (θα καταλήξεις αξημέρωτα στο Γουδί)».