Ικαρία: Με βίντεο στο Twitter απάντησε ο Κάτσης στον Λιβάνιο!

Με… ντοκουμέντα απάντησε στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Θεόδωρο Λιβάνιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, σχετικά με την αναφορές του πρώτου για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία.

Ο κ. Λιβάνιος ανέφερε σε Επιτροπή της Βουλής ότι ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία, δεν έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από μεγάλο πλήθος, παρά μόνο από «15-20 άτομα», με τον κ. Κάτση να μεταδίδει πλάνα από το νησί, όπου δεκάδες πολίτες αποδοκιμάζουν έντονα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την «αποστολή» του.

Παράλληλα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, διέψευσε ότι στο γεύμα παρουσία του πρωθυπουργού βρέθηκαν αρκετά άτομα, για να απαντήσει ξανά με πλάνα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και λεζάντα «έχασαν το μέτρημα…».

«Η συγκεκριμένη είδηση έχει παίξει μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ενώ τα άλλα κανάλια “έθαψαν”. Η ΕΡΤ “διάβασε” την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς προηγουμένως να δείξει το ρεπορτάζ της είδησης», σημείωσε ο Μάριος Κάτσης, κάνοντας κριτική για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν το θέμα, το σύνολο των καναλιών.

«Σε άλλες χώρες έχουν πέσει κεφάλια για αντίστοιχα ατοπήματα»

Ο Μάριος Κάτσης, σε άλλο βίντεο με την παρέμβασή του στη Βουλή, κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για αλαζονεία, ενώ τον χαρακτηρίζει «Λουδοβίκο» που αυτοεξαιρείται και τραπεζώνεται σε βεράντα σπιτιού βουλευτή του.

«Ντράπηκε και η ντροπή με τον κ. Μητσοτάκη» τόνισε σε άλλο σημείο της παρέμβασής του ο κ. Κάτσης, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει από το βήμα της Βουλής στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. «Σε άλλες χώρες έχουν πέσει κεφάλια για αντίστοιχα ατοπήματα», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.