Ηλεία: Κλέφτης… ετών 10

Αρκετά μακριά χέρια είχε ένας 10χρονος που μαζί με δύο ομόφυλές του μετέβησαν σε καταστήματα για να κλέψουν και έπειτα μαζί, για να καταναλώσουν σε αγορές τα χρήματα που είχαν πάρει.

Ο 10χρονος που συνελήφθη χθες το βράδυ μαζί με μια ακόμα ανήλικη και μια ενήλικη, μετέβησαν σε φαρμακείο σε κεντρικό δρόμο του Πύργου και σε μια στιγμή που ο φαρμακοποιός ήταν απασχολημένος άδειασαν το ταμείο, σύμφωνα με το dete.gr.

Συγκεκριμένα ο 10χρονος μπήκε στο φαρμακείο, ενώ οι άλλες δύο περίμεναν απ’ έξω και άρπαξε το ποσό των 900 ευρώ.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον καταυλισμό που διαμένουν αλλά πρώτα πέρασαν για τα ψώνια τους από γνωστό σούπερ μάρκετ στον κόμβο Φιλοθέης.

Εκεί τους εντόπισαν οι αστυνομικοί που νωρίτερα είχαν ενημερωθεί από το φαρμακοποιό και γνώριζαν τα χαρακτηριστικά της μίνι – σπείρας. Έτσι προσήγαγαν στην Ασφάλεια τους δράστες, όπου βρήκαν αρκετά από τα χρήματα στην κατοχή τους.

Ο 10χρονος σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγες ημέρες είχε μπει και σε άλλο κατάστημα σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, όπου άρπαξε το ποσό των 700 ευρώ.

Ο μικροκαμωμένος κλέφτης εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι μπορεί να μην γίνει εύκολα αντιληπτός και με τη βοήθεια των συνεργών του που βρίσκονται έξω από το μαγαζί, κάνει τη δουλειά…

-Ad-