Ηλεία: Οργή από τη μητέρα της 11χρονης – «O δολοφόνος να βιώσει όσα πέρασε το παιδί μου»

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης ανιψιάς του Βασιλικής στην Ηλεία, ο οποίος τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αφού πρώτα αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η διαδικασία της απολογίας του για το ειδεχθές έγκλημα ολοκληρώθηκε και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ηλείας οδηγήθηκε στη φυλακή, όπως και αναμενόταν.

Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών την Κυριακή. Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο βεντέτας καθώς την ημέρα της κηδείας, έκαψαν το σπίτι του δράστη ενώ η οικογένειά του έχει μετακομίσει.

Στο MEGA και στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε η μητέρα της 11χρονης, η οποία ζητά δικαίωση για την ψυχή του παιδιού της. Όπως λέει αυτό θα γίνει μόνο αν ο δράστης βιώσει τη φρίκη που πέρασε το παιδί της:

«Θέλω όλες οι μαμάδες, το λέω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να προσέχουν τα παιδάκια τους. Αν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου καταρχήν δεν θα βάφτιζα ούτε εγώ το κοριτσάκι. Για εμένα δεν υπάρχει συγγενής μου, για εμένα ξέρεις τι είναι αγάπη μου; Δολοφόνος του παιδιού μου, γιατί αν ήταν συγγενής μου θα με εκτιμούσε και δεν θα μου σκότωνε το παιδί. Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, που ενδιαφέρθηκε για το κορίτσι μου να με βοηθήσουν να το εντοπίσω, για το ενδιαφέρον τους και το κορίτσι μου εμένα αυτή τη στιγμή είναι 5 ημέρες, 6, κηδεμένο και οι άνθρωποι αυτοί που μου συμπαραστάθηκαν και μου συμπαραστέκονται και τώρα. Δηλαδή ενδιαφέρονται και για το κοριτσάκι μου μεν αλλά και για τα αδέλφια του πίσω. Η ψυχή του κοριτσιού μου θα δικαιωθεί όταν θα πάρει το ίδιο μάθημα που έκανε του κοριτσιού μου, τότε θα πάρει δικαίωση το κοριτσάκι μου. Με τον ίδιο τρόπο που έκανε στο κορίτσι μου να του κάνουν και αυτουνού. Αυτό έχω να πω».

Στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Κρεμμύδας.

«Κανείς δεν μπορεί να συλλάβει τι έχει συμβεί. Είναι αδιανόητο κάποιος να έλκεται ερωτικά από ΄να κοριτσάκι, να το αρπάζει και να το σκοτώνει. Το ζητούμενο είναι να προστατευτούμε από αυτούς τους ανθρώπους. Οι ποινές τους είναι 100 χρόνια και βγαίνουν στα 10 και κανείς δεν τους ελέγχει. Ήδη εξετάζεται η στάση των δικαστών. Αν αποδειχτεί πως η κρίση τους ήταν λάθος θα ελεγχθούν πειθαρχικά. Για την οικογένεια, δικαίωση θα είναι να μην βγει ποτέ ο δράστης».