Ηλεία: Πέθανε ο 48χρονος που τον είχε τσιμπήσει αράχνη – «Δεν υπάρχει αντίδοτο»

Αδιανόητη τραγωδία στον Πύργο με έναν 48χρονο να φεύγει από την ζωή…

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 48χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μετά από τσίμπημα αράχνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του “Ανδρέα Παπανδρέου” σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, και δυστυχώς εξέπνευσε νωρίτερα.

Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει -όπως ο ίδιος είπε στους γιατρούς, κάτι που το μαρτυρά και το γεγονός πως από τους πόνους που είχε στο πόδι, πήγε να τον εξετάσει ιδιώτης ορθοπεδικός με τον ιατρό να τον στέλνεις εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Τι δήλωσε η γιατρός 

«Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλου του προσωπικού, ο ασθενής μας κατέληξε, δεν τα κατάφερε. Ήταν κάτι που από την αρχή ήταν γνωστό. Δυστυχώς αυτά τα περιστατικά δεν έχουν καλή κατάληξη. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ» τόνισε μιλώντας στο Star η διευθύντρια χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου, Αγγελική Σαραντοπούλου.

«Από τις περιγραφές θεωρούμε ότι ήταν τσίμπημα καφέ αράχνης. Βεβαίως δεν υπάρχει αντίδοτο και γενικά είναι αρκετά ραγδαία η εξέλιξή του. Ενώ από την αρχή δε φαίνεται ότι είναι κάτι σοβαρό, δεν το αντιλαμβάνεται ο ασθενής όταν τους τσιμπάει σε 72 ώρες έχει μια ραγδαία επιδείνωση» πρόσθεσε.