Ηλεία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 27χρονης – Τραγικά πρόσωπα η μητέρα της και ο σύζυγός

Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βαρθολομιό η κηδεία της 27χρονης Δώρας που έχασε τη ζωή της μόλις γέννησε το παιδάκι της.

Οι φίλοι της διάλεξαν έναν συμβολικό τρόπο για να την αποχαιρετήσουν. Άφησαν στον ουρανό 27 λευκά μπαλόνια. Όσα ήταν και τα χρόνια της άτυχης 27χρονης.

Τραγικά πρόσωπα η μητέρα της και ο σύζυγός της που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς η χαρά της μητρότητας μετατράπηκε σε τραγωδία από τη μία στιγμή στην άλλη.

Υπενθυμίζεται ότι η 27χρονη Δώρα έμεινε εγκεφαλικά νεκρή μετά τη γέννηση του γιου της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στις 18 Μαΐου. Η νεαρή γυναίκα κατέληξε το πρωί του περασμένου Σαββάτου και το θαύμα που όλοι περίμεναν δεν έγινε.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες Τρίτη (9/6) φαίνεται πως κατέρριψε τις αρχικές εκτιμήσεις για το θάνατό της.

Η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα η οποία διενήργησε χθες την ιατροδικαστική εξέταση με δηλώσεις της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σημείωσε ότι «… έχουμε εικόνα εισρόφησης από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και εγκεφαλική νέκρωση».

Η κα Τσιόλα, συμπλήρωσε ότι «…αναμένουμε και τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των ιστολογικών εξετάσεων», προσθέτοντας σε αυτό το σημείο, ότι «θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα».

Παράλληλα, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Αγγελική Τσιόλα, «η 27χρονη εισήχθη στην μονάδα θεραπείας, διότι παρουσίασε την εικόνα της εισρόφησης από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και εγκεφαλική νέκρωση μετά τη καισαρική στην οποία υπεβλήθη».

Η 27χρονη που είχε γεννήσει στις 18 Μαΐου έπειτα από καισαρική επέμβαση, αμέσως μετά εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Να σημειωθεί ότι ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, έχει διατάξει την διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης, ενώ η οικογένεια της 27χρονης έχει προσφύγει στην Δικαιοσύνη, υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Με πληροφορίες από ilialive.gr, STAR

-Ad-