Ηλιούπολη: Ίχνη του 36χρονου γιου βρέθηκαν σε τοίχο του σπιτιού

Σε θρίλερ εξελίσσεται η οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη, όπου μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους το βράδυ της Τετάρτης (11/4).

Το σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια -μετά από ώρες, ενδεχομένως και ημέρες- ο ίδιος να έβαλε τέλος στη ζωή του είναι το επικρατέστερο για τις Αρχές.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», μίλησε στο εκπομπή LIVE NEWS για την υπόθεση και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του, μητέρα και γιος φαίνεται να εδράζονταν με τηλεργασία σε εταιρεία τηλεφωνίας. Δεν έβγαιναν από το σπίτι παρά μόνο για την καθημερινότητα τους.

Μάλιστα, ο 36χρονος προκαλούσε επεισόδια και, σύμφωνα με τους γείτονες, είχε πολλές προστριβές με την μητέρα του.

Την ίδια ώρα, προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε γυμνός, ενώ τα ρούχα του ήταν σκισμένα και πεταμένα. Αυτό παραπέμπει σε σοβαρό ψυχικό νόσημα, σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και τόνισε ότι δεν βρέθηκαν φάρμακα που να σχετίζονται με ψυχιατρικά νοσήματα, ενώ δεν φαίνεται ο 36χρονος να έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Δείγμα ότι πρόκειται για φόνο και αυτοχειρία είναι ότι ανάμεσα στο σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα και ανάμεσα στο σημείο που βρέθηκε πεσμένος υπήρχαν αίματα στους τοίχους. Παραπαίοντας είχε ακουμπήσει στους στοίχους, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του, εξήγησε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα».