Ημέρα κρίσης και τοξικολογικών: Ερχονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης

Θέμα ωρών θεωρείται η παράδοση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης στις ανακριτικές αρχές, καθώς εκτός απροόπτου, το πολυαναμενόμενο e-mail από την Ελβετία στο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ αναμένεται να σταλεί σήμερα το πρωί.

Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα αναμένονταν έως την Παρασκευή, ορισμένες αγκυλώσεις και λεπτομέρειες που έκριναν οι ειδικοί στην Ελβετία οδήγησαν στην εκ νέου καθυστέρηση των τελικών αποτελεσμάτων.

Για τον λόγο αυτόν η κατάθεση του τελικού φακέλου -με την ενσωμάτωση και των ευρημάτων στο αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ- προς τις ανακριτικές αρχές θα γίνει το αργότερο μέχρι σήμερα το μεσημέρι, καθώς χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την οριστική σύνταξή του.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThessToday.gr, η ώρα για το «ραντεβού» επιστημόνων – ανακρίτριας θα προγραμματιστεί κατόπιν συνεννόησης, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές αποκλείουν -εκτός απροόπτου- το σενάριο κατάθεσης των αποτελεσμάτων την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου. Στην περίπτωση κατά την οποία ο φάκελος δεν θα κατατεθεί ούτε σήμερα είναι μόνο αν καθυστερήσει εκ νέου η αποστολή των εξετάσεων από την Ελβετία, κάτι που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θεωρείται απίθανο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι όπως μετέφεραν ειδικοί στο ThessToday.gr, κάθε χρόνο κυκλοφορούν τουλάχιστον 101 νέες ναρκωτικές ουσίες.

Μάλιστα, όλες αυτές τις ημέρες η ανακρίτρια βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τους εξειδικευμένους επιστήμονες και ενημερωνόταν για τη διαδικασία και τα συμπεράσματα των εξετάσεων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ελβετία. Το μόνο που απομένει, λοιπόν, είναι να κατατεθούν και επίσημα στις ανακριτικές αρχές, ώστε να φανεί αν ανιχνεύθηκαν ναρκωτικές ουσίες -είτε κλασικές, είτε συνθετικές και παραισθησιογόνα- στον οργανισμό της 24χρονης, ενώ θα υπάρξει και ενημέρωση για τους δείκτες αλκοόλης.

Νέα καταγγελία για βιασμό από εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης

Στο μεταξύ, μία σημαντική εξέλιξη έχει προκύψει στην υπόθεση και αφορά κατάθεση νεαρής γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται ότι το 2016 τη βίασε πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 27χρονη σήμερα κοπέλα βρήκε τη δύναμη να επισκεφθεί μαζί με τη μητέρα της τις αστυνομικές αρχές την Παρασκευή, προκειμένου να καταγγείλει τον βιασμό της από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση της 24χρονης.

Το πρόσωπο αυτό, μάλιστα, δεν είναι ο βασικός κατηγορούμενος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την κατάθεση της νεαρής, το 2016 είχε πάει να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης μαζί με αυτό τον άνθρωπο, ο οποίος τότε εργαζόταν ως διοργανωτής πάρτι.

Όπως ανέφερε, άρχισε ξαφνικά άρχισε να ζαλίζεται και να μην αισθάνεται καλά. Υποστηρίζει και εκείνη, όπως και η Γεωργία, πως της έριξαν κάτι στο ποτό. Από εκείνη τη στιγμή το μόνο που θυμάται είναι να την βιάζει ο συγκεκριμένος άντρας.

Η κοπέλα έχει κατονομάσει τον φερόμενο ως δράστη.

Πηγή: ThessToday.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024