«Ήμουν σε άμυνα και έριξα το υγρό, δε θα γλίτωνα» – Η 38χρονη στο LIVE NEWS (βίντεο)

Με το MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο επικοινώνησε η 38χρονη από την Κρήτη, η οποία έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της και βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές της Νεάπολης.

Η 38χρονη γυναίκα μίλησε ζωντανά στο Live News υπογραμμίζοντας ότι αν η άλλη πλευρά επιθυμούσε να έχει πάρει διαζύγιο θα μπορούσε να πάει σε αντιδικία. «Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι, προφανώς δεν ήθελαν το διαζύγιο, γιατί εκείνοι δεν το έδιναν» συμπλήρωσαν.

Για τα όσα ακούγονται για τρίτο πρόσωπο, η 38χρονη ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Ένας άνθρωπος 36 χρονών δεν μπορεί να αναγνωρίσει αν στο δωμάτιο είναι η γυναίκα του ή κάποια άλλη; Και αν βλέπει κάποια γυναίκα που δεν θέλει να είναι μαζί της δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη και να φύγει;» ανέφερε η 38χρονη, χαρακτηρίζοντας αστείους τους ισχυρισμούς της πλευράς του 36χρονου.

Όπως τόνισε η 38χρονη, ο σύζυγός της μιλούσε και μιλάει με δικές της φίλες, όπως και η ίδια με φίλους του καθημερινά.

«Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει κινηθεί νομικά ποτέ εναντίον κανενός ανθρώπου, καθώς είναι της “ιδεολογίας” αυτής. Πόσο μάλλον εναντίον της πρώην συζύγου του, που πολύ καλά εκείνος ξέρει τι έχω κάνει γι’ αυτόν, πόσα έχω δώσει, πόσο τον έχω στηρίξει και πόσο τον έχω αγαπήσει» συμπλήρωσε.

Για τη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο ο πρώην σύζυγός της, η 38χρονη δήλωσε συντετριμμένη για όσα έγιναν. «Ήμουν σε απόλυτη άμυνα, δεν μπορούσα να γλιτώσω από τα χέρια του διαφορετικά» σημείωσε η 38χρονη, ενώ για το γεγονός ότι βρέθηκαν στο ίδιο δωμάτιο τόνισε ότι δεν ήταν ραντεβού, αλλά μια συνηθισμένη συνάντηση.

ΠΗΓΉ: LIVE NEWS / MEGA

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Υεμένη: Ο ισραηλινός στρατός έπληξε στόχους των Χούθι στη Χοντάιντα (video)
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Le Parisien: Ο Ιρανός κατάσκοπος που «κάρφωσε» στο Ισραήλ τη θέση του Νασράλα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Άγιοι Ανάργυροι: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα – «Η ζωή μου έχει σταματήσει στην 1η Απριλίου»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων – Σε επιφυλακή δήμοι και Πυροσβεστική Υπηρεσία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024