Intelligent Music Project: Online concert στις 13 Δεκεμβρίου (free streaming)

Οι Intelligent Music Project ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά σχήματα των τελευταιών χρόνων στον χώρο της κλασσικής ροκ μουσικής, το οποίο στις μέρες μας έχει σαν front man τον 38χρονο Χιλιανό σταρ Ronnie Romero (Ritchie’s Blackmore Rainbow, MSG), θα προσφέρει ένα μοναδικό online concert στους fans του σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα.

Οι Intelligent Music Project, με σαφείς μουσικές αναφορές σε θρυλικά σχήματα όπως οι Allan Parson’s Project, Deep Purple etch. και με μηνύματα για θετική σκέψη και άποψη ζωής μέσα από τους στίχους, έχουν δώσει ένα ξεκάθαρο στίγμα καλής οργανικής ροκ μουσικής. Ξεκάθαρο με την υποστήριξη και συμμετοχή ιερών τεράτων ιερών τεράτων της παγκόσμιας μουσικής όπως Simon Phillips (Toto), John Payne (Asia), Carl Sentance (Nazareth), John Lewton (Uriah Heep), Bobby Rondinelli (Black Sabbath), Richard Grisman (RiverHound).

Ο 38χρονος Χιλιανός σταρ Ronnie Romero (Ritchie’s Blackmore Rainbow, MSG)

Οι Intelligent Music Project είναι ήδη στην διαδικασία των ηχογραφήσεων του έκτου τους δίσκου (The Creation), με την κυκλοφορία του να τοποθετείται στους πρώτους μήνες του 2021 και σε αυτά τα πλαίσια προγραμματίζεται και το βαλκανικό τους tour το οποίο θα τους φέρει στην Ελλάδα τον προσεχή Μάη, με την συμμετοχή – εκτός του Ronnie Romero – και των John Payne, Bobby Rondinelli.

Μέχρι τότε, οι οπαδοί τους στην Ελλάδα, μπορούν να τους απολαύσουν στο online concert σε free streaming (θα μεταδοθεί μέσα από το Facebook Page και το Youtube channel τους) την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 19.00.

Οι Intelligent Music Project, με σαφείς μουσικές αναφορές σε θρυλικά σχήματα όπως οι Allan Parson’s Project, Deep Purple etch. και με μηνύματα για θετική σκέψη και άποψη ζωής μέσα από τους στίχους, έχουν δώσει ένα ξεκάθαρο στίγμα καλής οργανικής ροκ μουσικής

 

Ακολουθήστε τους Intelligent Music Project Youtube & Facebook