Ιωάννα Μάνδρου: «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη και δεν έχω καμία ανάμειξη στην απομάκρυνσή της από το Mega»

Η Ιωάννα Μάνδρου φιλοξενήθηκε από την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Buongiorno στο Mega και μίλησε για την απόφασή της, να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον. Αναφέρθηκε και στην Άννα Κανδύλη που απολύθηκε.

Η Ιωάννα Μάνδρου ανέλαβε τα ηνία στο δικαστικό ρεπορτάζ του Mega, με την Άννα Κανδύλη να αποτελεί παρελθόν από το κανάλι. Η έμπειρη δημοσιογράφος ρωτήθηκε από την Φαίη Σκορδά για αυτή την εξέλιξη και τόνισε πως η ίδια δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην αποχώρηση της συναδέλφου της. «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη και θα είχαμε μια άψογη συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο Βήμα, η Ιωάννα Μάνδρου αναλαμβάνει να καλύπτει με ρεπορτάζ, άρθρα και συνεντεύξεις τα θέματα δικαιοσύνης και θεσμών ενώ στο Mega θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει τις σημαντικές ειδήσεις από το χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού.

Η Άννα Κανδύλη υπέβαλε την παραίτησή της το μεσημέρι της Τρίτης (24.09.2024) στον διευθυντή ειδήσεων του Mega, Σταμάτη Μαλέλη. Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε η ίδια γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από το κανάλι της Συγγρού μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Μετά από 4 πολύ όμορφα χρόνια στο Mega σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Μεγάλου καναλιού για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη ημέρα που πήγα στο σταθμό, όταν το Νέο mega έκανε τα πρώτα του βήματα.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως, έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή όλων μας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο. Πάμε γι’ αλλά λοιπόν… Άλλωστε κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή…», έγραψε.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ανδρουλάκης: Θα αγωνιστούμε για να πάνε επιτέλους στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών
23 Φεβρουαρίου, 2025
Hράκλειο: Εδώ έπεσαν οι πυροβολισμοί έξω από το νυχτερινό κέντρο – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
23 Φεβρουαρίου, 2025
Hellenic Train για Τέμπη: «Το ψυκτικό υγρό στον μετασχηματιστή η κύρια πηγή της πυρκαγιάς»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Καίτη Γκρέυ: «Εμφύλιος» στην οικογένεια για τη διαθήκη – Ο Φίλλιπος Ηλιάδης προτίθεται να κάνει προσβολή
23 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη ημεδαπός που είχε θέσει προς πώληση στο διαδίκτυο αρχαίο οξυπύθμενο αμφορέα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σύμη: Νέες σοκαριστικές συνομιλίες της 13χρονης με τον 15χρονο που σχεδίαζαν τη δολοφονία της μητέρας της – «Θα μαζέψω δύναμη να τη χτυπήσω με το μαχαίρι»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: «Καμπανάκι» για κατολισθήσεις σε 5 περιοχές κρούουν οι ειδικοί επιστήμονες
23 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Παραμένει το ψύχος παρά τη μικρή άνοδο της θερμοκρασίας – Έρχεται βροχερή εβδομάδα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας
23 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Νέο εύρημα που δίνει απαντήσεις – Εξετάζεται «ύποπτη» αλλοίωση στον λάρυγγα
23 Φεβρουαρίου, 2025