Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο Απόστολος Λύτρας με ενημέρωσε πριν αναλάβει την 38χρονη

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύντροφο της.

Θυμίζουμε ότι την υπεράσπιση της 38χρονης που εν τέλει παραδόθηκε στις αρχές έχει αναλάβει ο κύριος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου – μια γυναίκα σύμβολο η οποία είχε δεχτεί επίθεση από βιτριόλι.

Μάλιστα για αυτό το θέμα μίλησε στον ALPHA η ίδια η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία αποκάλυψε πως ο κ. Λύτρας επικοινώνησε μαζί της και την ενημέρωσε ότι θα αναλάβει την 38χρονη.

«Είμαι ενήμερη ότι ο κ. Λύτρας θα αναλάβει την υπεράσπιση της συγκεκριμένης κυρίας. Το έχουμε συζητήσει ήδη. Με πήρε ο ίδιος, μου είπε υπάρχει αυτό στο μυαλό μου και θέλω να το συζητήσουμε και έτσι το συζητήσαμε» σημείωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.






«Εγώ του είπα την γνώμη μου, εκείνος μου είπε την δική του και το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Λύτρας είναι δικηγόρος και όλοι στην πορεία τους βρίσκονται στη θέση της υπεράσπισης του θύτη είτε του θύματος. Έχει συμβεί και με άλλους δικηγόρους. Κάθε δικηγόρος οφείλει να κάνει την δουλειά του. Το ξεκάθαρο είναι ότι η επίθεση με βιτριόλι είναι επίθεση ανθρωποκτονίας» συμπλήρωσε.

Και τέλος σημείωσε: «Θεωρεί ότι υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά στην υπόθεση. Για μένα είναι προμελετημένη απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για την επιβολή αμοιβαίων δασμών στους εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο
13 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη 40χρονος για κακοποίηση ζώων: Είχε σε χωράφι σκυλάκια χωρίς νερό και τροφή, νεκρό το ένα – Σκληρές εικόνες
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Παραδόθηκε ο 56χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε 52χρονο στο Ρουπάκι
13 Φεβρουαρίου, 2025
Το σχέδιο το Ντ. Τραμπ για την Ουκρανία: Η επιδίωξη της Ρωσίας – Η ανησυχία της Ευρώπης για την επόμενη μέρα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλός δυνατός σεισμός στην Αμοργό – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε και η Ανάφη
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή υπέβαλαν το πόρισμά τους οι πραγματογνώμονες για τα τρία βίντεο – Στις εκθέσεις τους αναφέρουν ότι δεν διακρίνεται ύποπτο φορτίο
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΠΟΕΔΗΝ για τον 42χρονο από το Κερατσίνι που δραπέτευσε και απείλησε συγγενείς του: «Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι φυλακή»
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Τραμπ υπογράφει το διάταγμα για τους δασμούς και πανηγυρίζει: Σήμερα είναι μεγάλη μέρα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Συνήγορος του Πολίτη: Παραμέληση, εγκλεισμός και ασιτία ηλικιωμένων σε γηροκομείο «κολαστήριο» στην Αττική
13 Φεβρουαρίου, 2025
Hellenic Train για εκτροχιασμό στο Πολύκαστρο: Δεν υπήρξε κίνδυνος για την ασφάλεια του προσωπικού
13 Φεβρουαρίου, 2025