Ιωάννα Τούνη: Οι νέες αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο

Πριν λίγο καιρό η Ιωάννα Τούνη έζησε μια μεγάλη και δυσάρεστη περιπέτεια καθώς διέρρευσε στο διαδίκτυο ροζ βίντεο με προσωπικές ερωτικές της στιγμές και μάλιστα χωρίς την έγκρισή της.

Η ίδια είχε μιλήσει για το θέμα σε live μετάδοση στο youtube λέγοντας πως το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια εν αγνοία της. Πιο συγκεκριμένα ήταν ένας “καλός” της φίλος, τον οποίο γνώριζε από τα 18 και ένα βράδυ όπου είχαν πιει, έγινε κάτι μεταξύ τους. Ο συγκεκριμένος άντρας την τράβηξε φωτογραφίες γυμνή στο αμάξι, χωρίς να έχει επίγνωση η ίδια. Πριν λίγες εβδομάδες, κάποιος ανέσυρε αυτά τα βίντεο, με συνέπεια να τα δει ο σύντροφος της και να χωρίσουν.

Ξεσπώντας σε λυγμούς η ξανθιά καλλονή είχε πει επίσης: Είναι πολύ άσχημο που ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουν να διασύρουν κάποιον έτσι. Έχω δεχτεί ξεφτιλιστικά μηνύματα. Πώς γίνεται να στέλνουν τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα; Είναι πολύ εύκολο να βρεθεί κάποιος σε μια τέτοια θέση. Να προσέχετε με ποιους κοιμάστε. Ο κόσμος είναι πολύ κακός. Δεν θέλω να ξανασυζητήσω αυτό το θέμα.

Ωστόσο απόψε η Ιωάννα στις 23.30 το βράδυ, θα κάτσει στην πολυθρόνα του “The 2night Show”, και για πρώτη φορά θα μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τηλεοπτικά για το επίμαχο βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, το οποίο είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την έγκριση της. Γιατί μπήκε στην διαδικασία να μιλήσει γι’ αυτό το βίντεο στο κανάλι της στο You Tube; Τι σχόλια δέχθηκε; Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της;

Πηγή: tlife