Ιωάννα Τούνη σε ρεπόρτερ: «Ρε παιδιά αφού δεν ξέρετε τι συνέβη, με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα»

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τις σχέσεις της, με τους δημοσιογράφους και τα επαγγελματικά της σχέδια. Δίπλα της, βρισκόταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δηλώσεις από κοινού έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το αγαπημένο ζευγάρι εντόπισαν τα συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών σε κοσμική του έξοδο το βράδυ της Δευτέρας (21-10-2024), ζητώντας την άποψή τους για τα τηλεοπτικά δρώμενα και τους δημοσιογράφους.

«Δημοσιογραφία σημαίνει να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές, ότι αυτό που λες συνέβη όντως. Εμένα δεν με παίρνει κανένας τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια. Πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει κι εμένα θα με πάρουν για να σχολιάσω τι σχολίασε η τάδε παρουσιάστρια για μένα», ανέφερε εμφανώς ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη.

«Ρε παιδιά, αφού δεν ξέρετε τι συνέβη! Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα», υπογράμμισε η γνωστή επιχειρηματίας και Instagramer.

«Είμαι μια χαρά, ήρεμα χωρίς τηλεόραση. Δεν παρακολουθώ, οπότε καλύτερα. Έτσι όπως είναι, δεν μου λείπει η τηλεόραση. Δόξα τω Θεώ είχα και προτάσεις, μπορούσα να συνεχίσω. Προτίμησα το καλύτερο πράγμα για μένα, που είναι η ψυχική μου ηρεμία», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τονίζοντας πως οι σχέσεις του με τη Σίσσυ Χρηστίδου παραμένουν καλές.

«Το προηγούμενο διάστημα που ο Δημήτρης ήταν στην τηλεόραση γύριζε σπίτι και είχε μία ένταση. Τώρα μπαίνει στο σπίτι σφυρίζοντας», σχολίασε με νόημα και χιούμορ η Ιωάννα Τούνη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Kύκλωμα διαφθοράς: Η αναζήτηση βίλας και οι κρυψώνες των 488.000 – Αποκαλυπτικοί διάλογοι στη δημοσιότητα
22 Μαρτίου, 2025
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν πατέρα και γιο
22 Μαρτίου, 2025
Στο δικαστικό μέγαρο ο Εκρέμ Ιμάμογλου – Σοβαρά επεισόδια στις μαζικές συγκεντρώσεις
22 Μαρτίου, 2025
Χειροπέδες σε άνδρα που βρέθηκε με πάνω από 195.000 κροτίδες
22 Μαρτίου, 2025
Φρίκη! 130 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα
22 Μαρτίου, 2025
Αττική: Ξεδοντιάστηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και πλαστογραφίας εγγράφων – Η λεία τους ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ
22 Μαρτίου, 2025
Όπου φύγει – φύγει οι Αθηναίοι για το 3ημερο της 25ης Μαρτίου: 36.000 αυτοκίνητα πέρασαν τα διόδια της Αθήνας
22 Μαρτίου, 2025
Καλάθι του Πάσχα: Συνεχείς έλεγχοι για συγκράτηση των τιμών και διασφάλιση της ποιότητας
22 Μαρτίου, 2025
ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και 14 τραυματίες από πυροβολισμούς – Διαφεύγουν οι δράστες
22 Μαρτίου, 2025
Αναστασία Γιάμαλη για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ενοχοποιούνται τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης»
22 Μαρτίου, 2025