A sign on a building at the Google campus in Kirkland, Wash. is shown Thursday, Nov. 1, 2018. Google employees in Kirkland and around the world briefly walked off the job Thursday in a protest against what they said is the tech company's mishandling of sexual misconduct allegations against executives. (AP Photo/Ted S. Warren)

ΗΠΑ: Ειδικός ιστότοπος για τον κορονοϊό από την Google

Πληροφορίες για τις οδηγίες που υπάρχουν και την εξέταση για τον νέο κορονοϊό θα περιέχει ο νέος ιστότοπος της Google της Alphabet Inc, ο οποίος θα επικεντρώνεται στις ΗΠΑ.

Ο ιστότοπος (google.com/covid19), ο οποίος συνίσταται από πηγές και συνδέσμους (links) που επικεντρώνονται στην νόσο Covid-19 θα είναι διαθέσιμος σε περισσότερες γλώσσες και χώρες τις ερχόμενες μέρες, αναφέρει σε ανάρτησή της η Google στο https://bit.ly/2wq4f27

Ο επικεφαλής της Google Σαντάρ Πιτσάι ανακοίνωνε σε ανάρτησή του σε ιστολόγιο την περασμένη Κυριακή ότι η εταιρεία συνεργάζεται με την αμερικανική κυβέρνηση για να δημιουργήσει έναν ιστότοπο ως τις 16 Μαρτίου.

Ωστόσο η έναρξη λειτουργίας του καθυστέρησε καθώς οι τοπικές και εθνικές οδηγίες άλλαξαν σημαντικά από την Κυριακή ως τη Δευτέρα και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τον ιστότοπο αργότερα αυτήν την εβδομάδα.