ΗΠΑ: Βοηθός καθηγητή έκανε ομαδικό σεξ με ανήλικους μαθητές της (pic)

Βοηθός καθηγητή στη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη με την κατηγορία πως επιδόθηκε σε ομαδικό σεξ με μαθητές της.

Η 27χρονη Kirstie None Rosa, σύμφωνα με την Daily Mail, φέρεται να έχει κατ’ εξακολούθηση σεξουαλικές επαφές με έναν από τους 15χρονους μαθητές της, τόσο στο σπίτι του, όσο όμως και στο δικό της διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για την υπόθεση, η 27χρονη επικοινωνούσε με τους δύο 15χρονους μαθητές της μέσω SnapChat και μάλιστα φαίνεται πως μια από τις ημέρες τους πήρε και τους δύο με το αυτοκίνητό της προκειμένου να πάνε μαζί σε ένα πάρτι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 27χρονη βοηθός καθηγητή έδωσε στους μαθητές ναρκωτικά και αλκοόλ, όταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς συνειδητοποίησε πως επρόκειτο για ανήλικους και τους πέταξε έξω. Η Kirstie None Rosa πρότεινε τότε στους ανήλικους μαθητές της να την ακολουθήσουν στο διαμέρισμά της στο Ιστ Νέπλ. Από εκεί, οι τρεις τους κατευθύνθηκαν στην κοινοτική πισίνα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της βοηθού καθηγητή.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει βίντεο, στο οποίο φαίνεται η 27χρονη να κάνει σεξ με τους δύο ανήλικους μαθητές της. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο, όπως τονίζει το ρεπορτάζ αν η 27χρονη έκανε σεξ ταυτόχρονα ή σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις με τους 15χρονους μαθητές της.

Η 27χρονη βοηθός καθηγητή συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες ανάρμοστης και άσεμνης συμπεριφοράς, καθώς και εκείνη της χορήγησης ναρκωτικών ουσιών σε ανηλίκους. Η ίδια πάντως ισχυρίζεται πως απλώς επέτρεψε στους μαθητές της να βουτήξουν στην πισίνα, χωρίς όμως να έχει οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή μαζί τους.

-Ad-