Ηράκλειο: Ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Αλλαξαν προορισμό οι πτήσεις

Θύελλα προβλημάτων προκάλεσαν οι άνεμοι έντασης έως και 8 μποφόρ στην Κρήτη. Κάποια από τα αεροσκάφη που προσπάθησαν να προσεγγίσουν την Παρασκευή το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» Ηρακλείου δεν τα κατάφεραν καθώς ισχυρές ήταν οι ριπές με αποτέλεσμα να αλλάξουν προορισμό.

Πρόβλημα για 3 πτήσεις

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της Fraport, Γιάννη Παπάζογλου «μια πτήση από Αννόβερο για Ηράκλειο προσγειώθηκε τελικά στις 8:45π.μ στα Χανιά, ακολούθησε στις 10:30π.μ. πτήση από Φρανκφούρτη για Ηράκλειο που άλλαξε προορισμό, ενώ προς τα Χανιά κατευθύνθηκε και αεροσκάφος από τη Βασιλείας της Ελβετίας».

Για τους επιβάτες οι αλλαγές σχεδίων έκρυβαν ταλαιπωρία καθώς έπρεπε να προωθηθούν σε διαφορετική ώρα ή με διαφορετικό τρόπο στον προορισμό τους.

Παράλληλα πτήσεις από Αννόβερο και Ντίσελντορφ δεν μπόρεσαν σύμφωνα με τον κ.Παπάζογλου να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Χανίων καθώς δεν υπήρχαν ελεύθερες θέσεις. Ωστόσο ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Χανιά είναι καλύτερες και δεν επηρεάζουν την εναέρια κυκλοφορία πτήσεων.

Πηγή: neakriti.gr