isyriza: Χιλιάδες αιτήσεις σε 12 ώρες στο isyriza.gr – Το πρώτο νούμερο

isyriza isyriza.gr: Ενθαρρυντικά είναι τα νούμερα στις πρώτες 12 ώρες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.gr.

isyriza.gr – isyriza.gr: Τις πρώτες 12 ώρες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.gr κατέθεσαν αίτηση εγγραφής μέλους 4000 περίπου πρόσωπα, ενώ η επισκεψιμότητα είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Σε αυτές δε συνυπολογίζονται οι εγγραφές που έγιναν διά ζώσης στην Αχαΐα. Επίσης, πριν ξεκινήσει η καμπάνια, από την ημέρα των εκλογών του Ιουλίου μέχρι και την ΚΕ , δηλαδή προ δέκα ημερών, τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν τα 5.500 άτομα.

Μετά την Αχαία, πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας προγραμματίζει τον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο θα επισκεφτεί την Κρήτη, περιοχή που επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει μεγάλες δυνάμεις.

“Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου”

«Θέλουμε να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής, όχι απλά τη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη του τόπου, αλλά και ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες, θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας απόψε σε ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση με τους πολίτες στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες, «να φτιάξουμε μαζί μία Ελλάδα, της προόδου και της κοινωνικής δικαιοσύνης», προσθέτοντας ότι «όλες και όλοι εμείς που συνειδητοποιούμε ότι σήμερα η χώρα μας βρίσκεται στα χέρια μιας συντηρητικής και ακραίας νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης και ταυτόχρονα συνειδητοποιούμε την ανάγκη να εργαστούμε για μία καλύτερη εποχή για τον τόπο, έχουμε δύναμη αν ενώσουμε τις φωνές μας και την παρουσία μας, σε μια δημιουργική πορεία προς τα εμπρός».

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «στόχος μας είναι να φτιάξουμε μαζί την παράταξη και το κόμμα της νέας εποχής, που θα είναι ικανό σε σύντομο χρονικό διάστημα, όχι μόνο να κάνει υπαρκτή την παρουσία του σε ένα πλέγμα επικοινωνιακής απομόνωσης που έχουν στήσει οι αντίπαλοί μας, αλλά να μπορέσει να αποκτήσει το πρόγραμμα, που θα δημιουργήσει εκείνες τις ριζικές τομές, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την μεγάλη αλλαγή της πορείας του τόπου».

Στην συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην λειτουργία της νέας πλατφόρμας του διαδικτυακού ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι με την βοήθεια του κινητού τηλεφώνου επικοινωνούμε, ανταλλάσσουμε σκέψεις, κάνουμε τη δράση μας πιο μαζική και ισχυρή», συμπληρώνοντας ότι «θα το χρησιμοποιήσουμε και για να ενημερωνόμαστε αντικειμενικά και αποτελεσματικά».