«Ήταν ευτυχισμένοι, δεν ήξερα πως έκανε καταγγελία για τον γιο μου», λέει η πεθερά της 48χρονης που αγνοείται

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αγωνία για την υπόθεση της 48χρονης από την Ευρυτανία που αγνοείται από την Πέμπτη (22/9) ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας επικεντρώνονται στη Λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία.

Όπως μετέδωσε τη Δευτέρα (26/9) στο σημείο των ερευνών βρίσκεται ο σύζυγός της 48χρονης σιωπηλός και κρατώντας απόσταση από τους δημοσιογράφος ενώ η μητέρα του κάνει λόγο για ένα ζευγάρι αγαπημένο. «Δεν ήξερα πως έκανε καταγγελία» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για τη νύφη της που κατηγόρησε για ξυλοδαρμό τον γιο της.

«Εγώ είμαι στο χωριό, δεν ζούσα μαζί με τα παιδιά, είμαι σε άλλο χωριό. Ναι μεν είναι ο γιος μου αλλά έμεναν χρόνια στο Καρπενήσι. Εγώ απλώς είχα μια επικοινωνία μαζί τους, τους έβλεπα καλά. Από εκεί και πέρα δεν είχα καμία άλλη επαφή. Αυτό… είναι δικά τους προβλήματα. Είμαι έξω από το παιχνίδι, δεν ξέρω τίποτα. Ήταν πάντα ευτυχισμένοι, αγαπιόντουσαν από μικρά παιδιά. Τώρα… τι προβλήματα είχαν μέσα στο σπίτι τους… Εγώ σαν πεθερά δεν επέμβαινα» τόνισε η πεθερά της 48χρονης στην εκπομπή του Alpha «Τlive».

«Τους αγαπούσα ναι μεν, έχουν και το παιδί. Ερχόντουσαν εδώ, τώρα δα, έχουν καιρό να έρθουν. Ερχόντουσαν την Κυριακή, τρώγαμε όμορφα και ωραία. Τώρα τι συνέβη και τι πρόβλημα είχαν εγώ δεν μπορούσα να ρωτήσω, ούτε μου έλεγαν. Έχουν 34 χρόνια παντρεμένοι, ήταν ερωτευμένοι» σημείωσε.

«Αυτό δεν το ήξερα» απάντησε για το ότι η νύφη της είχε κάνει καταγγελία σε βάρος του γιου της.

«Ζούσαν πλούσια ζωή, όπου ήθελε πήγαινε» ανέφερε και τόνισε πως η κόρη της νύφης της είχε κληρονομήσει πρόσφατα μία κληρονομιά.

«Είμαι μάνα, σκέψου πόσο υποφέρω» είπε.