«Ήταν ένας άγγελος, όπως το όνομά του» – Συγκλονισμένος ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού

Συγκλονιστική είναι η αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες στον Πειραιά, όταν ένας 31 ετών αστυνομικός έχασε τη ζωή του αφού καταπλακώθηκε από κτήριο που κατέρρευσε, ενώ εκτελούνταν εργασίες σε αυτό.

Ο 31χρονος Αγαθαγγελος Παπαδόπουλος υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Άμεση Δράση, ενώ χθες έκανε μεροκάματο, εκτελώντας χρέη οδηγού φορτηγού. Όταν το κτήριο κατέρρευσε ο νεαρός πήδηξε στην καρότσα του φορτηγού με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τα δομικά υλικά που έπεσαν.

Ο πατέρας του δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του γιου του. Όπως λέει, ο γιος του ήταν ένας άγγελος, όπως και το όνομά του. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε ότι ο 31χρονος «Είχε όνειρο να φύγει από το χωριό, να πάει στην αστυνομία, να κάνει οικογένεια, να ζήσει μια όμορφη ζωή».

Όπως είπε, γνώριζε ότι ο γιος του δούλευε σε μία οικοδομή για έξτρα εισόδημα, ωστόσο δεν γνώρισε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Του είχα μιλήσει την προηγούμενη ημέρα. Τον είχα ρωτήσει αν θα ανέβει με την αδελφή του για το Πάσχα. Τι να πω… ήταν ένας άγγελος, το χαμόγελό του, η ψυχή του, τι άλλο να σας πω», είπε εμφανώς συγκινημένος.