«Ήθελε να σκοτώσει το παιδί μου, πρέπει να τελειώσει και αυτός» – Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης για τη δολοφονία της

Ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής, η οποία αναδείχθηκε αδίκως θύμα, εκφράζει την οργή και τη θλίψη του στην κάμερα της εκπομπής “LiveNews”, αναφερόμενος στον χαρακτήρα του 39χρον

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της 28χρονης συγκλονίζει με τις λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας χαρακτηρίζοντας τον 39χρονο ως «ρεμάλι» και «τεμπελόσκυλο», τον οποίο συντηρούσε η κόρη του. Αυτό που ζητά είναι να αποδωθεί δικαιοσύνης και να «σαπίσει στη φυλακή»

«Να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρουν εκείνος πότε θα πάει. Ένα τέτοιο άτομο δεν πρέπει να ξαναναπνεύσει έξω από τις φυλακές ή να σαπίσει εκεί μέσα ή να μείνει εκεί μέσα. Δεν θα ξαναβγεί έξω αυτό ρεμάλι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια προσθέτει ανηαφορικά με τη συμπεριφορά του 39χρονου:

«Να έχετε πολλά πράγματα να κάνετε μαζί, να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον και όχι να τον έχεις μέσα στο σπίτι και να τον ταΐζεις. Γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια που είχαν σχέση όλη η δουλειά του να ήταν 5-6 μήνες, σε αυτά τα 4 χρόνια. Τα υπόλοιπα καθόταν στο σπίτι. Μηχανάκι, βενζίνες, όλα αυτά η κόρη μου.»

Ο πατέρας της 28χρονης μίλησε και για τον χωρισμό τους, εξηγώντας πως η κόρη του έμενε μόνη της τους τελευταίους μήνες.

«Μένανε μαζί, πριν από 2-3 μήνες χωρίσανε και νοίκιασε καινούργιο σπίτι η κόρη μου, το οποίο πήγαμε μαζί τα πράγματα εκεί…

Μου λέει «τέλος μπαμπά, τελείωσα με τον Θανάση, από και πέρα τέλος, μόνη μου», λέω: «βρε αγάπη μου έλα κορίτσι μου στο σπίτι να μείνεις ένα μήνα, έλα να είμαστε μαζί», «όχι μπαμπά».

Καταλήγοντας, ο πατέρας είναι πεπεισμένος πως πρόκειται για προσχεδιασμένο έγκλημα σε βάρος του παιδιού του, τονίζοντας πως όπως την τελειώσε πρέπει «να τελειώσει και εκείνος».

«Ήταν σχεδιασμένο, αφού είχε μαχαίρι του και σου λέει τώρα είναι η ευκαιρία σου, αν φύγω από εδώ θα έρθει περιπολικό, θα με πιάσουν, θα με βρούνε, αυτός είχε το μαχαίρι μαζί του για να τη τελειώσει τη κατάσταση, γι αυτό και πρέπει να τελειώσει και αυτός. Δεν θα πω εγώ να μου ζητήσει ο πατέρας του συγγνώμη, δεν το δέχομαι».