Ήττα από την Ισπανία για την εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών

Δυστυχώς η εθνική ομάδα των Γυναικών έμεινε μακριά από τον στόχο της που ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η ήττα της «γαλανόλευκης» από τη δευτεραθλήτρια κόσμου Ισπανία, με σκορ 9-12, την άφησε εκτός τετράδας και παράλληλα μακριά από τη διεκδίκηση του ενός διαθέσιμου εισιτηρίου για τις Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Εθνική θα την έχει την τελευταία ευκαιρία της για πρόκριση στο Τόκιο στο Προολυμπιακό Τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί τον Μάρτιο.

Απέναντι στη γυναικεία ομάδα πόλο από την Ιβηρική, το ελληνικό σύνολο ήταν κοντά στο σκορ, χαρακτηριστικό είναι το 6-6 λίγο με την έναρξη της επανάληψης, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει την αντεπίθεση.

Οκτάλεπτα: 3-4, 2-2, 1-3, 3-3

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ. Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 4, Αβραμίδου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Μπενέκου, Κότσια, Νίνου 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη, Σταματοπούλου

Ισπανία (Όκα): Έστερ Ράμος, Μπακ Πασκουάλ, Εσπάρ Α. 2, Ορτίθ 4, Ταράγο, Γκονσάλεθ 1, Εσπάρ Κ 1. Πένια, Φόρκα 1, Κρέσπι, Γκαρσία Γοδόι 2, Λέιτον 1, Σάντσεθ